MyBB Romania - MyBB.ro

Versiunea integrală: Multipla postare
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Am doua forumuri X si Y, in amandoua am aceeasi sectiune "bazar" unde exista o sectiune de vanzari, cumparari, etc. Cum pot face ca atunci cand postez pe forumul X in sectiunea "bazar" sa apara si pe Y ?

Multumesc.
Mai jos ți-am spus 2 metode : (una din păcate nu se poate aplica, iar a doua e destul de complicată)
1.În principiu cel mai eficient ar fi să folosești pentru ambele forumuri aceași bază de date, dar din păcate acest lucru nu e posibil...
2.Îți va trebui o modificare care în momentul în care postezi un anumit mesaj din categoria X să ți-l insereze și în cealaltă bază de date... Problema aici e că ambele baze de date trebui să fie de pe același server, sau la una să ai remote acces.
În principiu e destul de greu să faci acest lucru... Adică trebuie să ai ceva cunoștiințe nu poți prin câteva click-uri...
Forumurile sunt pe acelasi server. Facusem mai de mult asa ceva, dar nu m-am mai ocupat si am pierdut din cunostinte. Stiu ce trebuie facut, doar ca nu stiu cum.
URL de referinţă