MyBB Romania - MyBB.ro

Versiunea integrală: Plugin pentru Subforumuri !
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Buna Seara !

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu 2 probleme:

1. Cum pun SubForumuri la distante egale, astfel incat sa dispara cuvantul "Subforums" din-aintea acestora.

2. Cum pun in fata SubForumurilor niste iconite sau imagini care reprezinta subforum-ul respectiv...

Mai exact as vrea sa fac ca in poza urmatoare :

[Imagine: 105b1xv.jpg]
Daca nu am fost destul de explicit va rog sa lasati un Replay sa va mai explic odata.
as fi si eu interesat de acest plugin pentru subforumuriSmile
poti sa incerci pluginul asta
este facut pentru versiunea 1.4 insa eu l-am testat cu succes pe versiunea curenta de mybb.

iar ca sa scoti textul acela cu subforums mergi in Admin CP >> Temapltest & Styles >> templates >> tema ta >> Forum Bit Templates >> forumbit_subforums

cauta urmatorul cod

Cod:
<br />{$lang->subforums} {$sub_forums}

si inlocuieste-l cu urmatorul cod

Cod:
<br />{$sub_forums}

sper sa iti fie de folos.

Am facut cum sa spus mai sus sa scot cuvantul "Subforum" dar tot nu dispare.
posteaza aici codul din forumdisplay_subforums
Poftim:

Citat:<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="thead" colspan="5" align="center"></td>
</tr>
<tr>
<td class="tcat_rbl" width="2%">&nbsp;</td>
<td class="tcat" width="59%"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="7%" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat_rbr" width="7%" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
</tr>
{$forums}
</table>
<br />
Georgian, dute in templates/tema ta/Forum Bit Templates/forumbit_subforums. Sterge codul de acolo si adauga asta spoi salveaza si gata:

Cod:
<br /> {$sub_forums}

ai dreptate Duru.
am facut o mica greseala. Imi cer scuze.
Asa a mersBig Grin. multumesc mult
(01-14-2012 10:03 PM)Lokki Scris: [ -> ]ai dreptate Duru.
am facut o mica greseala. Imi cer scuze.
Oricare gresim! Pana la urma intentia de a ajuta conteaza si din pacate membri nu prea se inghesuie ajutor altora ci doar sa ceara.
Pagini: 1 2
URL de referinţă