Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[1.8.x] Exista plugin ???
#1
Servus, poate ca sunt cam insistent, dar as dori sa stiu, exista vreun plugin care sa reduca linkurile de la http://pariuripenet.com/showthread.php?tid=4 de ex , la http://pariuripenet.com/regulament-biletul-zilei.html sau ceva de genul , ma exprim gresit, nu gasesc cuvintele, dar sper sa intelegeti.
Reply
#2
Te referi la seo, nu?
Pentru versiunea 1.6 exista insa pentru versiunea 1.8 nu stiu daca exista.
Daca vrei sa-ti apara sub forma http://pariuripenet.com/regulament-biletul-zilei.html trebuiesc facute niste modificari in fisierul htaccess. Cred ca Adi te poate ajuta mai mult.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply
#3
Sper sa vada , si daca este posibil , sa ma si ajute. oricum , petre, am promis ca voi tine putina reclama la mine pe forum ,si am spus sa alegi locul unde vrei sa fie.
Reply
#4
Salut! Ai doua posbilități:
- fie descarci google seo(care a apărut și pentru versiunea 1.8) de aici, apoi să urmezi acest tutorial.
- fie urmezi acest tutorial,care e cam aceeași treabă cu google seo. (la link-uri mă refer)
It always seems impossible until its done.


Reply
#5
am facut, iar acum am o eroare. http://pariuripenet.com/forum-2.html . Sa fie oare ca eu am htaccess.txt si nu .htaccess?
Reply
#6
Problema a fost rezolvată! Big Grin
It always seems impossible until its done.


Reply
#7
Mersi mult, ajutor de nadejde Wink
Totusi, am instalat my advertisement , si e prima data cand apare eroarea asta ... pun ads care sa apara dupa prima postare doar, si apare dupa fiecare postare, chiar de e setat bine ... am mai folosit pluginul si inainte, dar nu era eroarea asta. aveti idee de ce o aparea ?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)