Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Administrator sau Moderator ?
#1
Cum crezi ca va este mai usor sa fi-ti pe un forum MyBB , sa aveti munca unui administrator sau cea a unui Moderator ?


Eu prefer Moderator pentru ca este mai usor si are toate calitatile administratorului doar ca nu are bataie de cap cu partea tehnica !
Email ; tukzar.metoo@yahoo.com
[Image: 24zzuk2.png]
Reply
#2
Pe forumul meu, logic ca prefer sa fiu administrator, pe forumul altuia nu prefer sa fiu nimic, simplu user si punct. Sa fi moderator inseamna sa ai niste responsabilitati, nu toti au aceasta calitate, nu la toti le place sa ii explice userului de ce a luat warning. Totusi, desi nu-mi place sa-mi comande alti sunt moderator intr-o comunitate destul de dezvoltata din .ro, dar acum imi pare rau pentru ca sunt moderator acolo. De ce ? Simplu motiv este ca administratorul nu se implica de loc, a lasat forumul balta si totul cade pe umeri a 2 moderatori. Totusi, nu cred ca as putea sa fac asta moderatorilor mei, oricum ar fi ei tot fac asta din placere, nu sa le las toata comunitatea pe spate in timp ce eu o ard prin vacante sau n-am chef de web.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
Reply
#3
Pentru mine e usor orice as fi Smile
Adevarat, am mai multe responsabilitati cand sunt Administrator, dar am o oarecare satisfactie cand vad utilizatorii fericiti. Acelasi lucru este si in cazul in care sunt Moderator Smile
Reply
#4
Normal ca Administrator , ca administrator ai toate comenziile , ca moderator f putine comenzi
Reply
#5
(09-25-2010, 09:50 PM)Sebyx14 Wrote: Normal ca Administrator , ca administrator ai toate comenziile , ca moderator f putine comenzi

Sti, odata cu cresterea comenzilor si a functilor, cresc si responsabilitatile. Nu trebuie sa te gandesti numai la ce posibilitati ai, gandeste-te daca esti in stare sa le folosesti cum trebuie Wink
Reply
#6
Smile) odata ce ma gandesc la posibilitati fi sigur ca le si folosesc cum trebuie
Reply
#7
Una e sa te gandesti si alta e sa faci. Crede-ma, am fost administrator pe multe site-uri si inca sunt, e usor de zis, dar e mai greu de facut Wink
Mafia Virtuala - Un nou joc, o noua lume!
Reply
#8
(09-18-2010, 05:40 PM)Tukzar Wrote: Cum crezi ca va este mai usor sa fi-ti pe un forum MyBB , sa aveti munca unui administrator sau cea a unui Moderator ?


Eu prefer Moderator pentru ca este mai usor si are toate calitatile administratorului doar ca nu are bataie de cap cu partea tehnica !

Admin pe forumul meu ( ca de aia e al meu ! ) si user simplu pe altele. moderator ? nu ! din multe motive ! doar daca as cunoaste adminul foarte bine si nu m-ar lasa sa imi bat capul singur cu toate problemele unui forum.
nu as suporta sa fiu mod pe un forum unde adminul e 2 ani in vacanta si 3 ani calatoreste !

Reply
#9
Vote moderator. De ce? Pur si simplu, atunci cand esti moderatori, chiar muncesti.(cel putin eu) Fie cel mai prost fie cel mai bun site/forum, eu chiar imi dau silinta pentru a asigura linistea si ordinea..
Reply
#10
Responsabilitati sunt ca orice ! Devotamentul va putea fi si ca un simplu user nu iti trebuie ti-e grad pentru a face ceva. Daca crezi ca ai dreptate si alti se oftica pe temele tele deschise asta e problema lor nu a ta !

Conteaza sa respecti fiecare Administrator care impune un regulament si cand este nevoie sa ajuti sa o faci din placere.

PS: Multi am vazut ca sufera ca sa primeasca un grad pe un forum, si asta da dovada ca nu comunitatea il face ci gradul respectiv.

Parerea mea e ca unele topicuri poate sunt bune dar totusi ar trebui gandite la posibilitati unde sa nu se afecteze ce-a ce se faceti.


De vorbit pe teme ca topicul respectiv cred ca nu ar avea numar fiecare are o opinie fiecare are o experienta si a trecut prin multe. Precizez ori Administrator ori Moderator respectiv si user nu arata caracteru vostru cine esti. Crezi ca mihu sau cine mai este aici conteaza asa de mult ca un user ? nu pentru ca si el e om si el greseste nu e nimeni perfect acum evolutile spun despre voi cine sunt nu gradele


Succes pe teme asta Tongue
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)