Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ajutor web host
#1
Salut.
Vreau sa deshid un nou proiect/forum de anunturi si doresc daca vreti sa ma ajutati cu webhost. Sa daca stiti undeva ca da webhost gratuit si de mare calitate va rog sa postati. Doresc pentru inceput, daca merge treaba voi cumpara.
Reply
#2
Nu prea există webhost gratuit și de calitate!
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply
#3
nici un webhost?
 AnimeSubS : [b]<=> Forum despre anime ro+en -Under Construction[/b]
Reply
#4
Există totuși firme care te sponsorizează,pui un banner in header si gata,ai webhost.
Reply
#5
(04-23-2013, 07:22 PM)rafy21 Wrote: nici un webhost?

nu Smile majoritatea host-urilor care sunt gratis sunt varza Smile (crede-ma le-am incercat pe majoritatea si toate m-au dezamagit...)

(11-30-2013, 11:38 PM)adiXM Wrote: Există totuși firme care te sponsorizează,pui un banner in header si gata,ai webhost.

Nu-i chiar asa usor, am incercat si eu odata o sponsorizare si mi-a zis firma respectiva ca imi da 3 zile, daca nu aduc trafic cat de cat imi ia hosting-ul, nimic nu e pe gratis, daca nu au de castigat nu-ti ofera nimic....

Eu unu am gazduire de aici -> hostico.ro planul personal. spatiu disk 2 gb jumate, si cel mai important au suport 24/24, am avut mai multe probleme la domeniul meu si intotdeauna m-au ajutat, sunt de incredere !
1 euro / luna si poti sa cumperi abonament semi-anual (6 luni) cu vreo 35 de lei sau cat, nu e o avere 35 de lei si in 6 luni iti dai seama daca o sa mearga sau nu afacerea ta.
Bafta
Reply
#6
Eu am sponsorizare de la HostClean de 2 luni și nu a dispărut site-ul.Am întâmpinat mici probleme,dar m-au rezolvat pe loc.
Reply
#7
Poti incerca si cu 69host si ei ofera sponsorizari si pot spune ca se misca foarte bine webhostul. Eu unu nu am avut probleme pana acum.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)