Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blogger.com Ajuta la SEO ?
#1
O simpla intrebare care circula pe internet de multa vreme, ajuta blogger.com la seo ? Care e diferenta intre blogger si wordpress cand e vorba de seo ? Din cate am inteles (am testat, dar nimic special sincer) ai putin avantaj oferit de google, desi nu stiu cum ti-l ofera google, totusi va astept cu niste pareri, poate sunt unii dintre voi care au testat si le-a iesit treaba.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
Reply
#2
esti indexat imediat pe blogger.
The last moments from a special time are the ugliest.
Even if they say that and that, i prefer to swallow their words so that later they will swollow my ....
Reply
#3
(09-17-2010, 01:01 PM)Tony Wrote: esti indexat imediat pe blogger.

Eronat.
Daca folosesti Blogger.com cu subdomeniu blogspot.com (ce apartine de Google) nu iti este indexat imediat site-ul. Am mai bine de 11 bloguri pe 3 conturi de e-mail, am facut unele analize intre Blogger si Wordpress.
Blogger (defapt google indexeaza un site in maxim 2 saptamani, minim 48h) insa nu este la fel de bine optimizat in comparatie cu platforma Wordpress.
A nu se face confuzie intre a accesa site-ul cu crawlere si a indexa un site.

Parte din alaliza ce m-a determinat sa folosesc mai mult flexibilitatea platformei blogspot este varietatea de html,Jq, flash si alte limbaje de programare, un impediment ce il intalnesc pe platforma Wordpress.
Concluzia este ca Blogger este flexibil pe limbaje si coduri dar slab promovat in motoarele de cautare, iar Wordpress este de nota zece SEO friendly numai ca nu este la fel de flexibil
Reply
#4
Daniel, deci la urma urmei tot wordpress este in frunte, defapt daca stam sa ne gandim e vorba doar de continut, seo-ul inseamna continut cat mai mult si cat mai des, cu cat ai un continut mai mare si de calitate cu atat poti sa ai mai mult succes. La urma urmei am vazut si pe Wordpress si pe Blogger site-uri mari, dar continutul mereu a fost urias si de calitate...
Keep walking !   http://www.mybb.ro
Reply
#5
recomand wordpress...este foarte usor de optimizat mai ales ca ai o gama mai mult decat variata de plugin-uri!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)