Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cateva intrebari .
#1
Salutare !
Revin si eu cu cateva intrebari , am cautat pe net un chat (shoutbox) care sa imi permita sa dau mute sau ban in chat unui user , de exemplu daca face reclama pe chat-ul existent acum la mine pe forum nu am ce sa ii fac decat sa il rog frumos sa se opreasca Smile)

Am reusit sa pun avatar default userilor care se inregistreaza dar acum ca orice roman vreau mai mult Smile) vreau sa le pun avatar cand le dau ban sa ii puna automat un avatar cu user banned . cum fac ? exista vreun plugin ?
din cate am citit pe net ar fi o linie care trebuie bagata in phpmyadmin Rolleyes

Si ar mai fi o problema cum pun logo pe mijloc ? din templates>logo daca il setez pe center , el fiind left acum , nu imi apare. Huh

Si cam atat pentru azi Big Grin
#2
Ti-am rezolvat prima problema prin crearea unui fisier php care sa introduca acel cod SQL in baza de date automat, il folosesti din panoul de administrator al forumului tau din zona Tasks.

Fisierul il gasesti aici: http://rapidshare.com/files/430995176/bannedavatar.php

Acest fisier il iei si il urci prin FTP in root/inc/tasks, dar inainte de asta sa nu uiti urmatoarele lucruri:

1. Creaza-ti o imagine pe care o vei folosi pe post de avatar;
2. Urca imaginea prin FTP pe host sau ori unde ca sa ai un link catre ea;
3. Nu uita sa modifici fisierul de ti l-am dat eu si sa introduci datele tale si anume:

- in loc de images/banned.gif pui linkul catre imaginea ta;
- in loc de avatardimensions = '150|150' pui dimensiunile pe care le vrei tu ( acestea sunt dimensiunile pe care le va avea avatarul in posturi);
- in loc de usergroup = '7' pui id-ul grupului caruia doresti sa schimbi avatarul, pentru a afla id-ul grupului te duci in Admin Panel/Users & Groups/Groups si faci click pe grupul dorit iar in link la sfarsit iti va aparea ceva de genul user-groups&action=edit&gid=7 <- acesta este id-ul grupului.

Dupa ce ai facut modificarile necesare si ai urcat fisierul respectiv, te duci in panoul de admin al forumului tau la Tools & Maintenance/Task Manager/Add New Task.

Aici iti alegi un titlu si o scurta descriere, iar din lista aia de mai jos alegi fisierul pe care ti l-am dat si l-ai urcat mai devreme prin FTP, apoi iti alegi la cate minute, ore si zile vrei sa iti ruleze acest task automat, sau daca vrei sa iti ruleze intr-o anumita zi din saptamana sau intr-o anumita luna.

Dupa toate astea dai Save Task, si bingo, de fiecare data cand acest task va fi rulat membrii din grupul ales de tine mai sus vor primi avatarul ales de tine.


In legatura cu cea de-a doua problema poate lasi un link catre site, sau mai multe detalii.

Bafta !
#3
Multumesc pentru ajutor , am sa incerc acum sa vad daca merge .
Link: http://www.urbanx.ro
#4
Ar trebui sa mearga daca urmezi pasii pe care i-am postat mai sus, la mine a mers. Bafta !


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)