Google+

Cerere Cont Hi2
#1
Salut prieteni .. as dori si eu un cont/invitatie hi2 va pot rasplati cu orice (aproape orice) mai putin bani! Nu voi folosi niciodata banii pt ceva virtual!
Am cont pe thefiles nu imi e sa renunt la el!Sunt designer;lucrez in photoshop va pot ajuta cu multe!Editat de Lokki: Subiect mutat intr-o categorie mai potrivita.
#2
Îmi cer scuze de offtopic... Nu ar fi trebuit să răspund la acest topic pentru că nu am să îți dau o invitație dar aș vrea să îți spun ceva... Îți recomand să investești câțiva dolari într-un domeniu calumea și un host cât de cât bun. Nu de alta dar dacă ai idei și chiar te ții de treabă vor începe să apară și câștigurile din mediul asta virtual. Așa ce vrei tu să faci cred că o faci mai mult din plăcere... Dar din păcate mai târziu vei constata că ai pierdut timpul fără să faci ceva notabil, constructivist...
Consideră ceea ce am spus doar o sugestie / părere. Mult succes!
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#3
Daca vrei iti dau eu subdomeniu.. SmileInvitatii nu am
[Image: Dubstep-User-Bar.gif]
#4
vreau eu subdomeniu da-mi add rullez_rullez21 Smile
#5
Am eu un cont hi2.ro care are pe el 1 euro activ, nu vreau pe el decat 1 euro adica acela pe care il are pe el.Sau daca vrei subdomenii.
[Image: logo1.png]
#6
Nu mai am nevoieSmile!
#7
Rezolvat.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)