Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conversie - Help
#1
Salut..Detin un site pe ucoz.ro si as dori sa stiu daca il pot muta pe platforma MyBB..Acesta este forumul site-ului http://fifa-elite.ucoz.ro/forum ..Astept cat mai multe raspunsuri.Multumesc!
#2
Din câte văd, cei de la uCoz nu oferă acces FTP, nici acces la baza de date. Chiar dacă ar oferi acces, tot nu ai putea să faci conversia către MyBB deoarece Sistemul de Migrare nu funcţionează cu platforma uCoz.
#3
Avand in vedere ca ai 3 membrii inregistrati si doar cateva posturi de ce nu il faci direct in mybb si transferi manual continutul (cu copy - paste)?
“Most people would sooner die than think; in fact, they do so” - Bertrand Russell (1872-1970)
#4
Daca mi-ai explica si cum..ar fi perfect Wink..Nu ma descurc singur!
#5
Adica ?

Despre instalarea MyBB sau trecerea posturilor pe noul forum ?
#6
Trecerea posturilor pe noul forum,ca de instalat imi trebuie domeniu si gazduire!
#7
Păi dai copy paste pur şi simplu la posturi. La utilizatori nu poţi da aşa uşor copy paste. La cine vrei să te muţi? Sau vrei să îţi cumperi domeniu şi găzduire?
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#8
Man,eu vreau doar sa imi fac un forum cu una din temele voastre..Nu stiu daca se poate fara sa cumpar domeniu/gazduire,dar as vrea fara bineinteles.Dati-mi o idee,unde as putea face un forum,pe care sa-l convertesc mai apoi in MyBB!Merci!
#9
Ai putea sa cauti un hosting gratuit desi nu iti recomand, nu prea merg bine deloc, cel mai bine e sa iti cumperi un domeniu si gazduire, instalezi mybb si apoi intri la panoul de administrare si iti faci forumul cum vrei, eventual inviti cei cativa utilizatori pe care ii ai pe noul forum. Daca vrei ceva serios atunci nu are rost sa te chinui cu hostingul gratuit.
“Most people would sooner die than think; in fact, they do so” - Bertrand Russell (1872-1970)
#10
Am inteles ca de pe forum gratuit nu se poate face conversia in MyBB..Dar daca am pe acel forum gratuit domeniul .com se poate face ceva?


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)