Google+

Thread Rating:
 • 0 Vote(s) - 0 Average
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Dark Theme
#1
"Dark Theme" este o temă simplă şi profesională, care poate fi folosită în orice comunitate, fiind inspirată de un site unde se pot viziona Seriale TV.

Caracteristici:
 • Butoane CSS
 • Breadcrumb modern
 • Editor îmbunătăţit
 • Statistici elegante
 • Şi multe altele

Imagini:
               

Toate acestea gratuit! Ce mai aştepţi? Descarc-o acum!

.zip   Dark Theme.zip (Size: 693.1 KB / Downloads: 17)
Reply
#2
E frumoasa,merge si la forumuri de jocuri
[Image: logo1.png]
Reply
#3
Wow, ce bine arata. Ma tenteaza sa o bag, dar ma voi gandi foarte bine ce sa fac. Felicitari!
Mi-am facut o tema si observ un lucru, daca vreau sa aduc modificari HTML-ului, doar din baza de date pot evidentia acele modificari, exista o alta varianta?
Reply
#4
Tema de pe forumul tau,ai facut-o? Daca da,atunci te sfatuiesc sa o schimbi,este foarte urata si ar trebui sa ii faci o revizuire la forum,nu prea pare un forum de jocuri:p
[Image: logo1.png]
Reply
#5
foarte frumos. o tema excelenta .
Baltzatu daca te pricepi bine la teme mybb poti face una ca asta http://www.purevb.com/demo/forum.php?styleid=70 pentru mybb Big Grin ?
Reply
#6
Vă mulţumesc pentru aprecieri!

(06-09-2012, 07:41 PM)123123123 Wrote: Baltzatu daca te pricepi bine la teme mybb poti face una ca asta http://www.purevb.com/demo/forum.php?styleid=70 pentru mybb Big Grin ?
Treaba cu conversia temelor de pe o platformă către alta este mai complicată. În primul rând trebuie să ai permisiunea autorului. În al doilea rând, pentru a folosi imaginile/codurile din temă, trebuie să o cumperi. În al treilea rând, deşi nu în toate cazurile, autorul îţi va spune că nu ai dreptul să o lansezi, deoarece o va reporta proprietarului site-ului (prin site se înţelege mybb.com, mybb.ro, sau orice alt site în care utilizatorii pot adăuga teme) şi va fi ştearsă; deci o poţi folosi doar tu, cel care ai făcut conversia.

Aceste cerinţe le-am primit eu când am cerut permisiunea lui Ehren să convertesc tema Carbon Blue pentru MyBB.
De aceea, am renunţat la ideea de conversie a temelor de pe o platformă la alta.
Reply
#7
am inteles . e destul de nasol e frumoasa tema .
Reply
#8
@georgian, Inca nu am finalizat tema, dar pana atunci cred ca voi folosi tema aceasta, pare ce-a mai atractiva si optimizata tema pe care am vazut-o. De ce spun optimizata, pentru n-are imagini, butoanele sunt facute in css. Smile

Folosesc pluginul Legend Group 3.0, de ce nu functioneaza?
Defapt cred ca e simplu... Cand a fost creata tema aceasta, nu cred ca s-a inplementat nici-un plugin, in cazul acesta, e ca si cum ai folosi-o fara nici-un plugin.

"Atunci cand fac o tema si vreau sa adaug codul respectiv dintr-un plugin, sa zicem de un la chat, adaugi in index {chat}, dar cum faci asta? Unde mai exact? As vrea sa-mi creez o tema cu toate functionalitate pluginurilor."
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)