Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eroare DVZ soutbox_10 stabile
#1
Am instalat noua varianta mybb 1.8.6,a mers perfect tot pana la shoutbox, am adaugat miuna soutbox dar pe aceasta varianta nu se poate da enter. iar solutia recomandata este  DVZ soutbox_10 stabile,dar aceasta are o eroare,de cate ori o instalez nu pot sa o instalez din Configuration/plugins apare urmatorul fenomen.

Uitati si eroarea
"Plugins Plugin Updates Browse Plugins

This section allows you to activate, deactivate, and manage the plugins that you have uploaded to your forum's inc/plugins directory. To hide a plugin from view, but not lose any stored information from it, click the Deactivate link."
de aici nu lmi apare nimic ,normal trebuia sa apara pluginul cu soutbox pentru al instala, va rog frums poate gasiti dumneavostra o rezolvare.si ma scz. daca a mai fost dezbatut subiectul dar eu de  pe data de 16 -1-2016 caut rezolvari pe forum-urile mybb si nu am gasit rezolvarea. Va multumesc anticipat.

Site-ul meu.
Reply
#2
Este sigur o problemă la plugin, posibil la un hook. De unde ai luat pluginul?
It always seems impossible until its done.


Reply
#3
De Aici  a fost recomandat,acum am pus  miuna dar nu pot scrie nimic pe chat?  totusi va rog sa ma ajutati sa gasesc un chat functionabil pentru varianta my1.8.5 si eu am php 5.3 la host. ma gandesc si la problema aceasta.
Reply
#4
revin cu o mica rezolvare , am bagat "Yui Shoutbox "si aceaisi problema persita la "Configuration/plugins " nu mai apare setarile pentru instal, dar am cautat eroarea ln fila yuishoutbox.php si am blocat de la linia 988 pana jos la linia 1159,acum apar setarile dar nu pot scrie pe chat ,va adaug fila


Attached Files
.php   yuishoutbox.php (Size: 38.59 KB / Downloads: 0)
Reply
#5
Problema rezolvata, am gasit varianta asta de shoutbox . http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=574, am instalat-o lmpreuna cu pluginul Report Private Messages " ESTE NECESAR FARA EL DA EROARE" http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=170, dupa care adaugati css.txt din arhiva ln global.css,editati Template temei voastre ln cazul meu este default, adaugati ln index codul  {$dvz_shoutbox} si sigur va functiona chatul Wink

PS: am varianta php5.3 la host si myBB 1.8.6


DEMO
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)