Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fac Logo-uri/(Mini)Bannere/Avatare
#1
Fac Logo-uri/(Mini)Bannere/Avatare pentru bani putini , plata prin SMS .
Retelele sunt in functie de valoarea platii . La fel si pretul variaza in functie de cererea dvs.


O parte din portofoliul meu este prezentata pe blogul personal :Sau puteti face cerere pe forum .

Ofer pe forum :

- Support profesional (Web)Design + Gaming
- In schimbul unei cereri indeplinind conditiile cerute pe forum , va putem face bannere/logo-uri/avatare/minibannere si pentru alte comunitati sau pentru dvs .
- Support profesional Forum ( mybb,phpbb )
- Un loc in care va puteti face reclama la siteul/forumul dvs .

Si daca aveti nevoie , trebuie sa va faceti cont .
Si daca nu , am fi recunoscatori daca v-ati face .


Va multumesc !
Edit Duru
Rares, te avertizez si eu public ca daca nu incetezi cu mesajele private de gen "Esti foarte nesimtit" te voi bana permanent si ip-ul tau va fi facut public pe mybb.com ca ip de spam.
Reply
#2
Rares,iarta-ma ca intreb...dar nu inteleg Sad. Tu iti faci autoreclama? Nu vreau sa ma intelegi gresit insa mie mi se pare absurd sa vii cu postari comerciale pe un forum unde primesti suport gratuit. Ce ar fi daca ai nevoie de ajutor si iti voi spune ca te costa 10 euro?
Cred ca o iau razna...imbatranesc. Iertati-ma.
Sad
Rog pe Mihu sau pe Radu sa ma retrogradeze si astfel ma voi simti mai putin responsabil de ceea ce se intampla aici. Multumesc frumos.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply
#3
Daca aici este special pentru asta , de ce nu mi-as putea posta serviciile ?

1. Nu am incalcat nimic .
2. Din cate vezi si eu ofer acolo support de altceva (gratuit) la fel si bannere/logo-uri si avatare , doar pt o cerere .
3. Ce are daca am postat aici serviciile oferite de mine si echipa mea ? Fac vreun rau cuiva ?
Reply
#4
@RaresDesign : Ai cam multe posturi în care îți faci reclamă. (Un simplu exemplu : vreo 2 subiecte din categoria Bar de discuții care nu conțin altceva decât simple legături către forumul tău.) Plus de asta tu creezi logo-uri / bannere gratuite doar pentru cei care fac cereri pe forumul tău și au cel puțin 15 posturi acolo. Ce ar înseamna să facem și noi așa. Adică să nu mai ajut o persoană până nu intră pe blogul / forumul meu și postează pe el... Legat de ultima parte (punctul 3), să știi că nu faci niciun rău nimănui, problema e că nu poți face parte din echipa MyBB România, pentru că noi ne ghidăm după alte principii.
Îmi cer scuze celorlalți oameni din echipă pentru că am luat o decizie prea rapidă.
@Duru : A fost greșeala mea. Promit că nu o să se mai întâmple.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply
#5
(11-20-2011, 01:06 AM)Mihu Wrote: @RaresDesign : Ai cam multe posturi în care îți faci reclamă. (Un simplu exemplu : vreo 2 subiecte din categoria Bar de discuții care nu conțin altceva decât simple legături către forumul tău.) Plus de asta tu creezi logo-uri / bannere gratuite doar pentru cei care fac cereri pe forumul tău și au cel puțin 15 posturi acolo. Ce ar înseamna să facem și noi așa. Adică să nu mai ajut o persoană până nu intră pe blogul / forumul meu și postează pe el... Legat de ultima parte (punctul 3), să știi că nu faci niciun rău nimănui, problema e că nu poți face parte din echipa MyBB România, pentru că noi ne ghidăm după alte principii.
Îmi cer scuze celorlalți oameni din echipă pentru că am luat o decizie prea rapidă.
@Duru : A fost greșeala mea. Promit că nu o să se mai întâmple.
S-a vazut de departe problema si daca nu ai fii luat tu aceasta decizie o luam eu. In alta ordine de ideei Rares reclama e tot reclama si nu cred ca te-a ajutat cu ceva faptul ca ti-ai facut reclama in stilul asta pe forum, acum tind sa cred ca doar tu ai pierdut din simplu motiv ca un Rang pe un forum oficial ce ofera support este un privilegiu pe care nu-l are toata lumea si este un motiv de mandrie, dar asta e.... Fiecare cum crede. De acum ca simplu user tot ce-ti pot cere este sa fii mai atent la ce postezi si sa nu sari din nou calu cu reclama.

Keep walking !   http://www.mybb.ro
Reply
#6
Am rămas dator cu câteva explicații către RaresDesign cât și celorlalți utilizatori... De aceea m-am gândit să creez un mesaj public și nu unul privat care să fi avut ca și destinatar doar pe Rares. În primul rând trebuie să îmi cer multe scuze :
1. o scuză se va îndrepta către Rareș, pentru că i-am atrebuit 2 posturi din secțiunea Bar de Discuții care nu erau ale sale și ale lui eRw.
2. către ceilalți oameni din staff pentru că am decis să îl promovez pe Rareș fără a ține seama de părerea celorlalți... Nomal ar fi fiecare membru să facă o cerere de aplicare pentru o poziție în echipa noastră și fiecare membru din staff să își spună părerea. Cine sunt eu să iau astfel de decizii?
Te-am scos din echipă pentru că ar trebui mai întâi să postezi o cerere de aplicare , apoi fiecare membru din staff să își dea cu părerea și majoritatea să decidă.
Numai bine, Mihai.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)