Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook Comment
#1
Stiu ca este pe mybb.com un mod pentru a putea lasa un comentariu fiind logat prin facebook dar se pare ca nu functioneaza.
Este vorba de http://mods.mybb.com/view/facecomment si as fi foarte bucuros daca cineva care se pricepe l-ar face sa mearga.
Dupa cum stim multi dintre noi, romanilor le este greu sa se inscrie pe un anumit forum pentru a lasa un comentariu dar daca acolo pot comenta cu ajutorul facebook-ului, este ca un dar de la D-zeu. pentru ei Smile
Pentru asta apelez la voi care stiti cum se poate rezolva aceasta mare problema a romanilor.
Cred ca implementarea unui spatiu pentru comentariu rapid celor logati in facebook ar fi de mare folos multora dintre noi pentru ca am avea mai multe comentarii la subiectele din forum.
#2
Daca intri la pagina de comenturi, sa pare ca acel plugin nu functioneaza deloc, incearca acest tutorial - http://community.mybb.com/thread-84515.html (sa citesti cu atentie si raspunsurile). Alt tutorial nam gasit.
#3
Merci pentru ajutor, chiar mi-a fost de mare folos.
Acum ca am rezolvat asta, mi-am dat seama de altceva. Cand cineva posteaza un comentariu, nu apare in `Mesaje noi`, nu se pot modera mesajele, nici nu stiu deocamdata daca pot macar sterge pe cele care nu respecta regulile si cel mai important lucru, daca indexeaza google.
Intr-un final rezolvarea la toate aceste probleme poate fi introducerea in forum a butonului de inregistrare sau logare prin facebook ? Sau este pana la urma acelasi lucru ?
Am tot incercat si nu reusesc sa introduc acele scripturi corect pentru inregistrare prin facebook.
Are cineva vreo parere referitor la asta ? Este bine sa ai aceasta optiune pe un forum sau nu ? Se pare ca romanilor le este greu sa se inregistreze pentru a posta ceva si mai bine o lasa balta.
Cati dintre voi aveti buton de inregistrare prin facebook pe forum ?
#4
Eu folosesc myfacbook connect și e foarte bun!
Tutorial: http://mybb.ro/t-myfacebook-connect-1-1.html
It always seems impossible until its done.
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)