Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Pariori
#1
Tocmai ce am facut un forum pentru pariori , stiu ca sunt multe de genul , dar unul in plus nu strica. http://www.pariuripenet.com . Ce sfaturi si reprosuri imi dati ?
Reply
#2
Eu ti-am spus in privat parerea mea Smile
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply
#3
tot ce-mi place e tema. mult succes!
Reply
#4
(04-26-2015, 04:23 PM)ancuta Wrote: tot ce-mi place e tema.  mult succes!

Si ceva ce nu iti place ???
Reply
#5
Prea multe forumuri în categorii care sunt goale.

La temă ai putea să adaugi niște margine meniului de sus.

La numele fiecărei categorii, în partea dreaptă ai o semilună și o stea care îmi pare a fi steagul Turciei. Ce legătură are cu pariurile?

Nu văd legătura între Batman, echipele de fotbal și acel citat "don't just follow me, think for yourself".
Reply
#6
ce nu-mi place ? pa cum sa mai zis categori create da goale , domeniu cumparat da fara useri si in special de ce ai creat categoria "Pariul Sigur" daca nu ai si topicuri? ce zic nu este cu rea itentie iti doresc mult succes
Reply
#7
Poate ca sunt cam exigent Smile dar imi vine ceva prin mintea mea scurta >D . As dori ceva care la fiecare postare la fiecare user sa sa dea niste puncte sau bani virtuali, ceva de genul, iar la un numar de puncte sau bani, sa i se acorde un premiu... Nu stiu sa explic bine, dar sper sa incelegeti ideea. se poate ???
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)