Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forums & Subforums [= text size]
#1
As vrea ca textul fiecarui forum sa fie mai mare decat cel al subforumurilor pt. ca acum sunt egale intre ele si nu arata prea bine astfel. Deci orice link de pe forum este de aceeasi dimensiune. As vrea ca doar forumurilor sa le cresc dimensiunea textului. Astept sugestii. Multumesc anticipat.
[forum link: http://www.fifaselect.com]
#2
Poi, nu stiu exact linia (si nici nu am cum sa ma uit acum) dar banuiesc ca este de undeva din CSS, ai incercat sa cauti links in CSS ? Uita-te bine pe acolo si ai sa-l gasesti, din cate stiu eu (la tema facuta de curand) era linia Links unde modificai, culoare, marime, asezare.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#3
Poi da, dar modificarea la lunk-uri din css consta in modificarea tuturor link-urilor, nu doar al forumurilor, deci si la nume utilizator, subforums, forums, toate care sunt tip link :|. Am cautat peste tot Wink)
#4
Poi, vorbim in general, sincer nu stiu daca se poate sa modifici doar acolo. Eventual sa cauti subforums prin tot templateul si asa sa ai subforumurile mai mici.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#5
Poi "Eventual sa cauti subforums prin tot templateul si asa sa ai subforumurile mai mici" daca e posibil, e imposibil sa nu fie posibil si modificarea 'size text' a forumurilor, evident ca, daca merge ca subforumurile sa fie cu text mai mic atunci imposibil ca forumurile sa nu aiba aceasta optiune, insa ma intereseaza unde trebuie sa modific, ca asa..in mare parte am modificat in speranta ca, dintr-o "greseala" pot rezolva din nou Smile), cum sunt eu obisnuit, dealtfel Smile.
#6
Te duci in global.css in tema ta si adaugi o clasa noua:

Code:
.forumfont { font-size: 15px; }


Daca vrei font si mai mare modifici acel 15 cu cat vrei tu sa fie de mare, bine-nteles si numele clasei il poti schimba insa ai grija sa il schimbi si in span mai jos, sa corespunda.

Apoi te duci in Templates/Forum Bit Templates/forumbit_depth2_forum si cauti:

Code:
<a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a>


acesta il inlocuiesti cu:

Code:
<span class="forumfont"><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></span>


Asta iti va rezolva problema, bafta !

#7
Am facut exact cum ai spus, insa a ramas neschimbat.
#8
Ma asteptam la raspunsul asta, copiaza-mi te rog continutul forumbit_depth2_forum aici sa vad...
#9
Quote:<tr>
<td class="{$bgcolor}" align="center" valign="top" width="1"><img src="{$theme['imgdir']}/{$lightbulb['folder']}.gif" alt="{$lightbulb['altonoff']}" title="{$lightbulb['altonoff']}" class="ajax_mark_read" id="mark_read_{$forum['fid']}" /></td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top">
<strong><span class="forumfont"><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></span></strong>{$forum_viewers_text}<div class="smalltext">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div>
</td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']}</td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']}</td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="right" style="white-space: nowrap">{$lastpost}</td>
</tr>
#10
Incearca sa pui in css la clasa pe care tocmai ai creat-o o marime mai mare de 15px si vezi ce se intampla, sau daca nu poti avea incredere sa-mi faci un cont de test sa intru sa rezolv eu.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)