Google+

Helsing Sound Production - Evole quality sound HD
#1
MyBB - This thread is invalid.
Reply
#2
Pai nu`i piesa nu am asucultat`o toata doar vreo 2 minute in care era doar un instrumental care nu`mi prea place [ parerea mea ]

Quote:Background by Panainte Robert - http://robinho19bv.deviantart.com/

Tu pui asta doar sa`l enervezi pe robert jur =)) si asta iara vine si face crize aici ar trebui sa primesti ban sau avertisment pentru ca il tot provoci...
Reply
#3
.....
Reply
#4
Salut, nu comentez legat de video.

Legat de background, daca nu ti-a dat dreptul SCRIS pentru folosirea creeatiiei lui in background, are tot dreptul sa faca gura pe aici.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
Reply
#5
Va rog sa ma credeti ca nu am nimic cu nimeni! Tensiunea a crescut foarte mult pe Mybb.ro, si asta de cand cu logo-uri sau diferite imagini.
Ce nu inteleg eu, este de ce trebuie sa am acordul cuiva sa folosesc o imagine daca a fost facuta pentru mine? Eu ofer ajutor si nu cer nimic la schimb , dar daca cel ajutat imi face o poza, trebuie sa depind de el daca are chef sa ma lase sa o folosesc unde vreau ...
Ne batem cu pumnul in piept ca vrem drepturi de autor, dar uitam ca platforma pe care ruleaza forumul nostru este creata de mybb.com si nu de xyxyxy....
Nu am refer la tine Robert daca asta ai inteles ci asa in general, insa voi avea cateva cuvinte si pentru tine.
Din modestie si pentru ca asa vreau eu, nu voi da numele cuiva de aici care isi ruleaza forumul pe o tema de a mea, insa a trecut la Designed numele lui. Bine ca a pastrat macar copyrigt-ul Mybb.com. As vrea sa-i sugerez sa nu mai vina aici si sa se vaite ca cineva "il fura" cand de fapt el este un mare hot.
Revenid la aceasta problema , as vrea sa mai intreb de ce este corect ca cineva sa faca cu o terta persoana niste intelegeri in privat si apoi sa isi spuna nemultumirele public? Daca voua celorlalti vi se pare normal, mie nu mi se pare la fel. Ce ar fi sa spun si eu public ca Robert mia spus in privat ca daca nu tac cand el ataca, ma va face de cacao? Stiu ca nu este frumos dar...ups... tocmai am spus-o. Nu vreau sa mai vorbesc despre asta insa as vrea sa vad mai multa prietenie si mai mult sprijin. Cand cineva este cazut la pamant, ajutati-l sa se ridice. Intindeti o mana prietenoasa , nu suturi in gura.

Am rupt intodeauna din timpul meu pentru a intra aici si am incerca sa ajut pe cei care au nevoie de mine , insa in ultimul timp raman cu un gust amar in gura cand vad cata rautate se arunca aici pe forum, si de la suport tehnic se trece la barfe in direct (si sunt convins ca si in reluare , vorba lui Pupaza).
Oameni buni, Radu, Mihu si ceilalti membri din Staff. Trag un ultim semnal de alarma! Lasa-ti acest forum pentru cei care iubesc Mybb-ul. Nu il transformati in reglare de conturi. Toata munca celor care sau implicat in acest forum, va fi aruncata pe apa sambetei. Oamenii decenti nu vor mai intra aici sau nu vor mai avea curajul sa ceara un logo de teama sa nu fie insultat asa cum am fost eu pentru ca am indraznit sa ma supar pentru ca nimeni nu vroia sa ma ajute. Lasa-ti loc prieteniei si alungati oamenii care vin aici doar pentru asi baga ceva in cineva.
Sincer, nu stiu ce se va intampla cu acest forum , insa stiu ca daca va continua in ritmul asta, va ramane fara membri. Eu cel putin ma gandesc cu atentie daca sa-mi iau ramas bun sau sa mai astept sa vad ce se va intampla mai departe.
Robert, vreau sa-ti spun si tie cateva cuvinte. Daca nu-mi trimiteai acele mesaje private in care sa spui ca te pisi pe rankul meu de admin si asta pentru ca te-am scos din staff, si daca nu imi spune-ai "ce plm", sau ca sunt incult, nu stiu limba romana, etc , poate ca te credeam o victima, insa din pacate pentru tine nu te pot crede decat un batjocoritor.
O dovada ca esti egoist este ca te-ai laudat pe forum ca ai facut o tema dar ai uitat sa specifici ca sectiunea autor_user este creata de Baltatu. Omul si-a lasat treburile lui ca sa te ajute pe tine si tu nici macar nu ai avut decenta sa specifici asta (ca sa nu mai spun ca in timp ce tu lipseai , eu iti codam tema).

Ando, daca cineva te provoaca pe forum si tu ii raspunzi, asta nu te face mai "breaz". Lasa provocarile in seama stafului si nu raspunde la ele. Modul cum ai procedat tu , te face la fel de vinovat ca si cel care a provocat.

Error, nu am inteles nici acum de ce vorbesti tu in numele lui Robert si de unde si pana unde ai dedus tu ca Ando ar trebui avertizat sau banat? Uite ca te avertizez eu pe tine acum ca daca mai inciti membri la scandal,vom rupe prietenia definitv.

Eu cam atat am avut de spus. Multumesc tuturor celor care au citit pana la capat.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply
#6
Mama ce lung ii am citit si eu pana la suturi in gura si de la ando Smile) si man nu i`am incitat :| ? dar ai vazut si tu postul de pe wikiforum.ro sau cum e au inceput sa se certe pentru o imagine daca a pus`o intr-un video si era mare "scandal' sa`l numesc asa nu o sa se certe iar ?
Reply
#7
MyBB - This thread is invalid.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)