Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incadrare in pagina
#1
Va salut

Am si eu o mica problema care suna cam asa , atunci cand dau sa postez un topic nou fereastra de postare nu mi-se încadreaza in pagina , sa intelegeti mai multe va las mai jos o poza in care am încercuit cu rosu cea ce vreau sa zic:
IMAGINE

Si inca ceva exista vreo posibilitate sa scap de urmatorul lucru , o sa pun o poza incercuita cu rosu sa intelegeti despre ce vb:
IMAGINE
de acele statistici cu timpul de incarcare al pagini etc.

Multumesc

#2
La prima imagine, trebuie sa caut, din cate stiu e din CSS parca. Acolo ai setarile, defapt dimensiunile Post Box si pe alea trebuie sa le modifici.

La a 2-a problema, mergin in admin cp si mergi la Configurati > Server and Optimization Options > Advanced Stats / Debug information setezi pe NO. Atat ar fi, dar nu ar trebui sa-ti faci griji pentru acel cod, sunt niste statistici care apar doar administratorilor, nu si userilor.


Ps. Mihule, daca intri pe aici. Uita-te peste MyDirectory, da rateuri.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#3
Prima problema nu am rezolvat-o chiar nu ma pricep Smile multumesc
#4
Si cea de-a doua de ce nu ai rezolvat-o? Dar oricum exact cum a spus si Radu acele statistici iti apar doar tie si celorlalti administratori, membrii normali nu vor putea vedea acele statistici.

L.E.: Tocmai am vazut acest post http://mybbromania.net/comunitatea-ploie...t-298.html facut de tine domnule asa ca am sa dau un closed aici si am sa-ti dau si un mic warn ( asta pentru ca sunt in toane bune ), data viitoare mai gandeste-te inainte de a fii tupeist.
#5
Absirt, si-a cerut scuze pentru chestia aia si a pus copyrightul, nu stia ca la mybb se publica manual Copyrightul ! Am dat eu revoke la warning.

Ps. Pana la urma care dintre probleme nu ai rezolvata-o sa caut cand revin acasa ?
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#6
Prima problema nu am rezolvat-o , la cea de a-2-a am facut cum mi-ati spus si sa rezolvat .... multumesc
#7
Ok... Pentru problema rămasă nerezolvată...
Va trebui să setezi un număr mai mare de coloane ale textarea-ului din new post şi new reply. Pentru asta va trebui să intri în Admin CP : Templates & Styles : Templates : Tema ta : New Thread : newthread şi apoi vei căuta o linie asemănătoare cu cea de mai jos:

PHP Code:
<textarea name="message" id="message" rows="20" cols="70" tabindex="2">{$message}</textarea>

La câmpul cols va trebui să setezi un număr mai mare decât ai tu în acel moment! Vei face prin încercări. Depinde de temă cât de mare sau mic va fi numărul acesta!
Pentru new reply se face asemănător, va trebui să intri în template-ul New Reply şi să cauţi un tag textarea.
Numai bine, Mihu.
Problemă rezolvată!

Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#8
OFF : Ok nu aveam de unde sa stiu ca si-a cerut scuze si ca s-a rezolvat, eu am vazut acel post editat de radu fara link si m-am gandit ca a ramas asa, scuzele mele !
#9
Multumesc , sa rezolvat


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)