Google+

Mobi.ro
#1
Sper sa imi fie permis sa cer o mica parere despre un site care mi-a stors toate cunostintele.

Accept orice fel de comentariu, doar ca trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta este o varianta alpha a siteului. Mai am de facut o gramada de lucruri, dar as vrea sa vad si o parere generala despre site in momentul acesta.

Tema siteului
Tema siteului este una destul de simpla, un planificator de calatorie pentru utilizator.

Utilizatorul isi poate creea doua tipuri de planuri:
- plan normal, utilizatorul alege un oras de plecare si un oras destinatie, se aplica un algoritm care va intoarce toate orasele prin care utilizatorul urmeaza sa treaca, utilizatorul isi poate salva planul, iar ulterior poate urmari acest plan in care bifeaza locatiile pe care le-a vizitat.

- plan custom, utilizatorul navigheaza in interiorul siteului si isi alege fie un oras pe care il adauga in planul custom fie o locatie specifica din acel oras, la fel ca la planul normal acesta se poate salva bifand locatiile pe care le-a vizitat (momentan nu exista optiune de editare a planului, dar este in plan).

Cam asta este o descriere pe scurt a optiunilor existente.

Atentionari!!

Planificatorul de calatori este disponibil numai dupa crearea unui cont, imi pare rau pentru asta.

Daca isi face cineva cont trebuie sa stiti ca atunci cand faceti o planificare pentru un plan normal, trebuie sa alegeti un oras din urmatoarele judete: Sibiu, Brasov, Prahova, Constanta, altfel neexistand inca date de legatura intre toate orasele siteul se va bloca.

Pentru obtinerea de informatii se pot vedea si urmatoarele judete Dambovita, Arges, Buzau, Tulcea, Ialomita

Adresa: http://www.mobi.ro

P.S.
Daca in josul paginii unui oras sau a unei locatii apare o eroare de genul invalid foreach() bal bla bla da-ti un refresh sau mai multe. Problema este de la API-ul pentru cautarea imaginilor de la google care este deprecated (nu mai este dezvoltat/suportat).
Reply
#2
Per total îmi place cum arată dar mai ai ceva e lucru la el. Dă-mi totuși un motiv pentru care ai ales MyBB și nu o altă platformă?
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply
#3
Arata bine, dar mai este drum lung pana la capatTongue

P.S . este greu sa faci o harta din aceea cum ai pe prima pagina? As fi si eu interesat de asa ceva, dar in loc de harta Romaniei as vrea harta judetului meu si dand clic pe cate o comuna sa te duca intr-o pagina pusa de mine
[Image: logo1.png]
Reply
#4
@Mihu, la inceput pe mybb am vrut sa merg, pentru ca sunt foarte atasat de platforma asta, e foarte flexibil si se poate customiza usor, insa fiind la un nivel destul de scazut al cunostintelor de programare am decis intr-un final sa il construiesc singur ca sa imi aprofundez cunostintele de programare si sa mai invat lucruri noi.

@georgian, aia e o poza, am bagat-o in dreamweaver si am desenat peste fiecare judet o mapa cu link, mi-a luat ceva pana am facut conturul aproximativ al fiecarui judet, dar nu e greu deloc.

Am facut si un cont de test daca vreti sa vedeti si cum functioneaza planificatorul propriu-zis
User: demo
Pass: demo

Dap, mai am destul de lucru la el, (asta este momentan o varianta care poate fi folosita cat de cat), plus multe alte optiuni pe care vreau sa le implementez, stau cam prost la partea de design, dar asta e deocamdata (incerc sa mai aprofundez si partea asta, dar nu prea am ochi de designer Big Grin )

Multumesc pentru aprecieri.
Reply
#5
Are mari probleme de securitate. Cu ajutorul contului demo pot avea acces la profilele altor utilizatori. Mai mult decât atât se pare că pot și modifica detaliile altor utilizatori.

LE : Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sirlokki/public_html/index.php:54) in /home/sirlokki/public_html/include/planurilemele.php on line 9
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply
#6
dap, la partea de securitate lucrez in prezent, de aia te intrebam ieri daca ai ceva legat de securizare aplicatiilor in php.

hmmm, in ce conditii ai primit warningul acela?
edit: gata am descoperit conditiile in care se arunca acel warning.
Reply
#7
Mai ai o problemă:

Code:
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/sirlokki/public_html/include/page.php on line 130

EDIT:
Încă una:

Code:
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/sirlokki/public_html/include/functions.php on line 169

Alta:

Code:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/sirlokki/public_html/include/conexiune.php on line 6
Nu ma pot conecta la baza de date

Eu doar îți arăt,să știi de unde să modifici.

Reply
#8
multumesc adi, dar spunemi si conditiile in care primesti aceste erori pentru ca mie nu imi apar astfel de erori.

edit:
ok, warningul cu conexiunea la baza de date am rezolvat-o, celelalte warninguri nu stiu in ce conditii sunt aruncate.
Reply
#9
Am vrut să văd dacă e vulnerabil site-ul:
Link1: http://www.mobi.ro/index.php?page=?id=-2+order+by+1'
Link2: http://www.mobi.ro/index.php?page=profil&utilizator=-4'
Link 3: http://www.mobi.ro/index.php?page=search
Reply
#10
sunt teste pe care eu nici macar nu le-am facut si acum sunt complet surprins de ce imi raportati Smile
multumesc mult pentru tot.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)