Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modificări
#1
În perioada 11 iunie 2011 - 25 iunie 2011 se vor aduce mai multe schimbări la forum. În primul şi în primul rând se va upgrada modificarea MyDownloads cât se vor aduce şi câteva modificări acestuia în plus. Una dintre acestea va fi adăugarea unor URL-uri "prietenoase" descărcărilor.
De asemenea vom adăuga posibilitatea trimiterii de descărcări şi a altor utilizatori. (Această caracteristica va dura mai mult timp până va fi împlementată deoarece necesită timp pentru testare)
În al doilea rând voi mai adăuga o modificare care va face mai multe chestii mici. Se numeşte MyBB Romania Auto Management şi va şterge automat useri care nu au conturi activate după X zile, va închide subiectele din secţiunea Support General în momentul în care userul care a postat problema nu mai răspunde la alte replici în maxim Y zile. (se închide şi se trece ca şi rezolvat), plus alte caracteristici.
Nu în ultimul rând aşa cum am promis, şi îmi cer scuze pe această cale pentru că nu am reuşit să-l termin până la Paşti, se va împlementa un modul de verificare la înregistrare userul împotriva spamului cât şi a încălcării regulamentului. Voi veni cu mai multe detalii pe parcurs.
Chiar dacă unele chestii sunt deja scrise de mine, cum ar fi MyBB Romania Auto Management va trebui să le mai testez înainte de a le pune pe forum. De-asta intervalul e aşa de mare.
PS : Pe 10 iunie termin cu facultatea şi o să mă dedic câteva zile numai acestor modificări. De asemenea, astăzi a mai fost o mică problemă, am setat un plugin aiurea şi unii useri au primit un email de notificare prin care li se spunea că ultima vizită a fost acum mai mult de o lună şi totuşi ei au intrat şi azi pe forum. Problema a fost remediată.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply
#2
Buna treaba Mihule, asteptam cu nerabdare noile modificari.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)