Google+

Mybb Romania are 1000 de membri
#1
Dupa cum probabil ca ati observat, mybb.ro are 1000 de membri.
Felicitari Mybb Romania 1 Big Grin
[Image: dede.png]
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply
#2
Petre sincer nu-i nu stiu ce chestie, is 1000 insi din care cati oameni sunt activi Smile ? adica care sa faca 1 post pe zi . . . .daca din cei 1000 membrii ar fi activi 150-200 ar fi foarte bine Smile dar nu cred ca sunt . . .
Reply
#3
La o comunitate de support nu trebuie să ne așteptăm să fie foarte mulți oameni activi. Aici omul vine dacă are o problemă și apoi mai intră când întâmpină una nouă. Nu putem compara acest domeniu cu cel gaming-ului spre exemplu.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply
#4
That's Ok.

Timp avem, mybb-ul creste de pe o zi pe alta or sa vina si vremuri cu activitate, rabdare.

Per total felicitari staff-ului ca mentin forumul up&run.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
Reply
#5
(02-19-2013, 02:29 PM)HOLOCAUST Wrote: Petre sincer nu-i nu stiu ce chestie, is 1000 insi din care cati oameni sunt activi Smile ? adica care sa faca 1 post pe zi . . . .daca din cei 1000 membrii ar fi activi 150-200 ar fi foarte bine Smile dar nu cred ca sunt . . .
De ce nu vrei tu sa vezi partea plina a paharului? Daca din cei 1000 intra doar cativa, inseamna ca restul nu au probleme cu forumul Tongue
Eu stiu ca tu ai dreptate si ar fi corect sa ajutam cu totii insa ce am putea sa facem daca unora nu le pasa de problemele altora dar sar in sus cand este vorba de ei? Big Grin Big Grin Big Grin
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply
#6
Cum sa vada partea plina daca la el tot timpu e gol paharu:O:O....
O sa vina mai multi useri ca o sa mai fie administratori care o sa-si cumpere domeniu host si unde o sa apeleze la Mybb.ro ca e mocaSmile doar nu o sa fie asa nebun sa isi cumpere licenta vbulletin sau IPB Smile.....cat despre cei ce cer support domnu Petre Vitan are dreptate o sa vina o sa ceara support ca tot o sa mai intampine cate o problema mai bine o cerere si sa fie rezolvata decat 20 si fara rezolvareSmile....
Asa ca hai Mybb cu 1001:>

@EDIT : sunt 1002 hai cu 1003Smile)
Spune lumii ca-s plecat departe de toate,
Si fac ce-mi taie capu', nici decum ca la carte.
Spune-le ca se poate, fara nici un poate,
Cand esti tampit destul sa crezi in vise realizate.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)