Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O intrebare
#1
In primul rand, vreau sa ma scuzati daca s-a mai pus aceasta intrebare pe aici, dar pur si simplu nu am gasit. Sa incep..

1. Cum fac sa imi apara legenda cu grupurile jos in forum? (cum apar la toate forumurile)
Am sa mai revin cu intrebari..dar nu imi mai aduc aminte acum ce neclaritati mai aveam..
#2
E vorba de un plugin, si anume 'ViewGrups in Index Page'.
Il poti descarca de aici: http://mods.mybb.com/download/view-groups [valabil si pe Mybb 1.4 si pe 1.6]. Daca intampini probleme, revii cu un reply.
#3
Multumesc, am rezolvatSmile
1. Acum vreau altceva, daca se poate un plugin care sa poata commenta utilizatorii la profilul cuiva. Cum e pe ipb..ceva de genu.
2. Daca as putea sa apara profilul ca la IPB..
#4
profile coment : http://community.mybb.com/thread-51431.html

iar a 2 nu stiu la ce te referi
#5
(12-31-2010, 01:14 PM)Zeusake Wrote: profile coment : http://community.mybb.com/thread-51431.html

iar a 2 nu stiu la ce te referi

Nu merge link-ul de download..

2. Sa arate cum profilul ca la IPB. Commentarile in dreapta, in stanga detaliile despre utilizator. Uita-te la un profil la ipb si asa vreau si eu sa arate
#6
Andrei nu cred ca un plugin iti poate aranja in pagina profilul utilizatorului , incearca sa te inveti cu mybb si uita de ipb , eu am avut ipb 2 ani si ma crezi sau nu , sunt mai multumit de mybb decat eram de ipb . Multe pluginuri gratis , poti sa iti faci reclama la forum pe orice site vrei , la ipb nu puteam afisa reclama numai pe site-uri din romania datorita liceentei care nu o aveam si nu voiam ca cei de la ipb sa ma prinda si nu in ultimul rand asistenta care este foarte , foarte buna la mybb datorita lui mihu , absirt , radu si cu timpul o sa fie mult mai multi pentru ca toti aici invatam ca sa invatam si noi mai departe .
Asa ca uita de Vbulletin sau IPB
Welcome to mybb ! Smile

Sper sa fie ceea ce cauti http://mybbsource.com/thread-3213-page-1.html
#7
(12-31-2010, 11:04 AM)Andrei Wrote: Multumesc, am rezolvatSmile
1. Acum vreau altceva, daca se poate un plugin care sa poata commenta utilizatorii la profilul cuiva. Cum e pe ipb..ceva de genu.
2. Daca as putea sa apara profilul ca la IPB..
IPB cere ~ 150 $ pe o licenţă valabilă 1 an... Este foarte greu ca un script Free să se ridice la nivelul IPB... Din punctul meu de vedere nu se pot face comparaţii pentru că MyBB e free, iar IPB e comercial!
Pluginul de care zici se poate face, dar din păcate în acest moment nu l-a făcut nimeni... Sunt încă puţini dezvoltatori MyBB şi din păcate aceste pluginuri se fac în timpul liber pentru că nu se percepe bani, iar omul ca să mai trăiască trebuie să mai şi muncească...

(12-31-2010, 10:30 PM)light Wrote: Andrei nu cred ca un plugin iti poate aranja in pagina profilul utilizatorului , incearca sa te inveti cu mybb si uita de ipb , eu am avut ipb 2 ani si ma crezi sau nu , sunt mai multumit de mybb decat eram de ipb . Multe pluginuri gratis , poti sa iti faci reclama la forum pe orice site vrei , la ipb nu puteam afisa reclama numai pe site-uri din romania datorita liceentei care nu o aveam si nu voiam ca cei de la ipb sa ma prinda si nu in ultimul rand asistenta care este foarte , foarte buna la mybb datorita lui mihu , absirt , radu si cu timpul o sa fie mult mai multi pentru ca toti aici invatam ca sa invatam si noi mai departe .
Asa ca uita de Vbulletin sau IPB
Welcome to mybb ! Smile

Sper sa fie ceea ce cauti http://mybbsource.com/thread-3213-page-1.html
Depinde ce vrei... dacă ai bani şi vrei ceva mai profesionist atunci poţi alege vbulletin sau IPB...
Oricum vbulletin şi IPB sunt mult mai complexe de aceea e şi mai greu să le poţi modifica cum vrei tu...Tongue

Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#8
Da, am sa incerc sa uit de IPB, cu toate ca este un forum foarte complex. Si, vreau sa le multumesc tutror de aici de pe mybbromania, care contribuie la ajutarea noastra si la dezvoltarea forumului acesta.
Multumesc Light pentru link!


PS: Am sa invat tot ce "predati voi" pe aici celorlalti, ca la un momentdat, sa pot ajuta si eu.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)