Google+

Pentru toate "fetili" ce doresc placerea :))
#1
Gadgeturile moderne sunt recunoscute pentru multiplele facilităţi pe care ni le oferă - unele deja banale (ex: telefon cu MP3 sau cameră foto), altele excentrice. Din această categorie a produselor inedite face parte şi stick-ul de memorie "DUET", cu vibrator integrat.

Stick-ul cu vibrator a apărut ca urmare a frustrărilor venite din partea unor femei libertine, nemulţumite de calitatea, respectiv banalitatea produselor dintr-un sex shop.

[Image: duet1.jpg]

Interfaţa USB şi designul standard (exceptând finisajele premium) asigură o discreţie totală -posesoarele ineditului gadget nu vor fi bănuite de colegi sau de apropiaţi că folosesc un memory stick pe post de jucărie erotică.

Acasă însă, în intimitate, doamnele şi domnişoarele se pot bucura pe deplin de funcţia ultra-secretă a acestui gadget de lux. Corpul fin din silicon şi metal ascunde în interior două motoraşe cu vibraţii ce pot fi reglate pe cinci trepte de putere, în funcţie de "dispoziţia" utilizatoarelor.

[Image: duet2v.jpg]

Memory stick-ul se alimentează / încarcă de la port-ul USB al calculatorului şi oferă un spaţiu de stocare destul de generos, de aproximativ 16 GB.

Deconectat, oferă o autonomie de până la patru ore , mai mult decât suficient chiar şi pentru cele mai "aprige" utilizatoare.

[Image: duet3.jpg]
Reply
#2
Man, decât să postezi doar un link în cadrul unui subiect de pe acest forum, mai bine nu mai postezi nimic.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply
#3
Ma scuzi, am editat .Big Grin
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)