Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul meu forum mybb
#1
In sfarsit am facut pasul sper mybb . Eram un pic reticent, avand in vedere ca discutiile si comunitatea nu erau foarte puternice in Romania, si in plus nu prea vazusem multe forumuri romanesti bazate pe mybb. Totusi sunt bucuros ca pentru noul meu site am ales mybb, pentru ca mi se pare extrem de usor de folosit fata de ceea ce foloseam eu pana acum.
Deci primul meu forum mybb are urmatorul link : http://fcotelulgalati.info/forum . Dupa cum vedeti are legatura cu echipa mea de suflet, Otelul Galati, si e facut mai mult din pasiune decat din dorinta de a face bani cu el. Deocamdata comunitatea nu e prea dezvoltata, insa acest lucru va veni cu timpul. Am schimbat tema indemnat de un admin de pe mybbromania, si cred ca acum nu mai e la fel de "seaca" . Presupun ca mi-ar trebui un logo insa la asta mai am de invatat.Astept critici si sugestii de la oricine isi face un pic de timp sa imi viziteze forumul.
Reply
#2
Frumos... Mult succes cu el!
Daca ai probleme, nelamuriri, intrebari nu ezita sa ne contactezi!
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)