Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problema
#1
Salut,

De acum 2 zile am o problema cand vreau sa dau edit this user in admin cp, si in unele pluginuri (pm spy, shoutbox report). imi da http://www.shareimage.ro/images/z3sq4tl6...cpn4s0.png iar daca modific / cu - merge http://www.shareimage.ro/images/ukothqw2...jrluwa.png

Si inca ceva cum pun administrator deasupra la Super moderator in showteam.php http://www.shareimage.ro/images/myaph64qkzqidlztl1f.png

Multumesc.
#2
In primul rand, vezi ca nu postasei unde trebuie, ti-am mutat eu topicul. In al doilea rand nu prea inteleg care anume este problema, fii mai explicit te rog.
#3
Am si subliniat cu rosu in poza http://www.shareimage.ro/images/z3sq4tl6...cpn4s0.png cum modific acea / cu -, si cum fac sa apara showteam-ul in oridine : Admin, Super Mod, Mod etc la mine apare Super Mod, Admin, Mod.
#4
Ah, ok, acum am vazut acea liniuta minuscula care abia se vede in poza Big Grin, imi cer scuze.

Te loghezi pe FTP si te duci in admin/modules/user si acolo deschizi users.php cu editorul preferat si cauti:

PHP Code:
$sub_tabs['browse_users'] = array(


Doua randuri mai jos ar trebui sa gasesti

PHP Code:
'link' => "index.php?module=user-users",


in cazul tau cu / in loc de -, daca este asa modifica acolo si pune - in loc de /.

Repeti aceeasi pasi si pentru urmatoarele daca este cazul care sunt chiar sub ce ai editat inainte.

Pentru

PHP Code:
$sub_tabs['find_users'] = array(


PHP Code:
$sub_tabs['create_user'] = array(


PHP Code:
$sub_tabs['merge_users'] = array(


Pentru cea de-a doua problema nu reusesc s-o scot la cap, poate gaseste cineva o solutie. Oricum nu inteleg cu ce te deranjeaza ordinea aia si sincer nu am gasit nimic pe net asemanator, adica pe cineva care sa vrea aceeasi chestie ca tine.

Bafta !

#5
Toate sunt OK acolo cu - dar nu stiu de ce s-au schimbat acolo. la edit admin si la 2 pluginuri, nu am intrat niciodata in admin din ftp.

// acele 2 pluginuri am rezolvat, mai am edit admin
#6
Vezi sa nu fie chiar cele doua pluginuri cauza, sau vre-un alt plugin care sa faca asta, vre-un plugin care nu este compatibil cu versiunea 1.6 de MyBB, banuiesc ca aste este versiunea pe care o ai.
#7
Pentru problema a doua cred că se poate si căutând în Admin CP dar aşa cum a spus şi absirt nici eu nu ştiu exact pe unde e. Astfel o să îţi spun metoda brute force. M-am uitat prin conţinutul fişierului showteam.php şi am văzut că aceste grupuri, ordinea afişării lor se face după câmpul disporder din tabela usergroups, în mod crescător. Astfel poţi intra în phpmyadmin şi să modifici de acolo ordinea grupurilor editând câmpul disporder.
De asemenea dacă vrei ca ordinea să se facă după alte elemente atunci va trebuit să editezi linia de mai jos :

Code:
$query = $db->simple_select("usergroups", "gid, title, usertitle", "showforumteam=1", array('order_by' => 'disporder'));

Această linie o găseşti în fişierul showteam.php.
Numai bine, Mihu.

Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#8
Observ din linia aia postata de Mihu primul criteriu dupa care afiseaza acea lista este gid ceea ce inseamna Group ID ( ID-ul grupului ), apoi title si usertitle.

Am fost in Admin Panel la Usergroups si am observat ca grupul Super Moderators are id-ul 3, Administrators are 4 si Moderators are 6, deci de aici vine acea ordine in care sunt afisate acele grupuri in showteam.

Insa in cele din urma am reusit sa ii dau de cap si acestei probleme in timp ce ma uitam in usergroups si am vazut ca acea ordine poate fi setata manual astfel: te duci in Admin Panel/Users&Groups/Groups.
Acolo vei gasi toate grupurile, iar undeva in dreapta vei vedea mai multe coloane printre care si Order si vei observa repede ca la Administrators, Super Moderators si Moderators vei putea modifica ordinea in acea coloana, ordine care se va schimba si in showteam.php.

Bafta !
#9
Am rezolvat! Multumesc mult.
#10
Thread closed !


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)