Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problema index.php
#1
Imi construiam linistit categoriile pentru forum pana cand m-am plictisit si am laut o pauza. Dupa o ora cand sa intru pe forum in loc sa imi apara forumul imi apare o pagina alba in browser : http://www.dproto.ro/forum - aceasta este adresa. Curios este ca merge sa ma loghez in panoul de admin, merge sa navighez prin el, merge tot in afara de indexul forumul ? Nu am efectuat nici o modificare, doar htacces l-am pus pe cel de la pluginul simple tag cloud 0.9 atat.
#2
Nu ai cumva instalat pluginul SpiceSEO ? Eu am avut aceeas problema ca tine si, ea a venit mereu de la acest plugin. Daca navigezi prin AdminCP uitate pe la pluginuri, dezactiveaza din ele si vezi ca poate-ti face vre-unul figuri.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#3
multumesc radu, de la ala era dar ce plugin sa folosesc in locul spiceseo ?
#4
Ce versiune de mybb folosesti ? SpiceSeo De unde l-ai luat ? Poti folosi si spice SEO, ideea e sa ai grija cu el, inca nu exista o versiune oficiala pentru el, ci doar upgrade-uri facute pe la colturi cam asa sta treaba cu el.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#5
folosesc mybb 1.6.1 si pluginul l-am luat de aici http://spicefuse.com/mybb-seo-10-beta-t-5.html
#6
- Made compatible with version 1.4.

Gosh, nu e bine bre. Ai folosit 1.4 pentru 1.6 ? O sa-ti dau eu pluginul in curand, il am pe forumuri dar acum nu apuc sa-l scot si sa-l urc. Spre seara il ai. Numai bine.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#7
ok Smile astept

#8
(01-16-2011, 06:05 PM)S0wL Wrote: ok Smile astept
Scuze că intervin şi eu...
Dar am avut aseară o problemă tot aşa cu un CMS... Îmi afişa tot o pagină blank şi am intrat în logourile apache şi am detectat de unde era problema... Bine eu am VPS şi nu ştiu dacă tu din cPanel poţi face asta...
PS : dacă totuşi are cineva nevoie, pentru salvarea logourile, erorilor care provin din fişiere .htacces va trebui să schimbaţi şi loglevel-ul apache-ului... Asta se face din httpd.conf...
Numai bine, Mihu.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)