Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problema interesanta
#1
Salut , tin sa precizez ca am versiunea MyBB 1.6 , tradus in limba romana.

Am o mica problema. Am instalat pluginul yAnnouncements, care ar trebui sa arate asa la mine pe forum :Dar din pacate , nu arata absolut nimic , si asta poate pentru ca nu am tema default ,ci tema personalizata schimbata. Cand schimb pe tema default , pluginul merge , iar cand revin pe tema mea , iar nu mai apare.

Cum pot modifica sa mearga si pe tema mea , nu numai pe cea default?

Multumesc.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#2
Salut, pentru inceput bun venit pe MybbRomania.net, asa iar legat de problema ta. Nu stiu ce tema folosesti (ai putea sa lasi link spre forumul tau ca sa vedem si noi tema). Dar de obicei e o problema din header atunci cand nu-ti merge, pe pagina oficiala a pluginului nu ai nici un "cod" pe care sa-l scrii in header-ul temei ?

Iar apoi, eu iti propun sa lasi balta pluginurile (nici la mine n-au mers si am renuntat) Mai bine, editezi tema in sine, adica mergi la Templates > tema folosita > header > wolcome gust / member si adaugi linile dorite, uite eu am adaugat in wolcome guest aici: http://www.tinere.org Aceea portiune de la inceput. E mult mai ok si nu incarci scriptul.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#3
Salut Ionut,

Ai putea sa incerci acest plugin, functioneaza 100%.
http://mods.mybb.com/view/header-announcements
Acel plugin foloseste template-uri globale si va merge pe orice tema.

Daca totusi doresti sa folosesti pluginul yAnnouncements, schimba pe tema default (cea pe care iti functioneaza pluginul) si intra in Admin/templates&styles/Templates/Default Templates/Header Templates . Aici posteaza continutul ce il ai in "header". Iti vom spune dupa aceea ce anume sa faci.

Cu stima.
#4
Salut!
Problema e în procent de 90% la template! În general un plugin modifică template-uri la teme şi adăugă anumite variabile sub această formă {$nume_variabila} care odată cu rularea pluginului este înlocuită cu un anumit conţinut... Pentru a putea vedea cum stă treaba te rugăm să pui pe forum conţinutul headerului atât de la tema default (la care ai spus că merge) şi cel de la tema personalizată (la care nu merge)... Template-ul se obţine prin metoda specificată de kaze.
Numai bine, Mihu.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#5
Closed. Din pacate n-a mai revenit pe aici asa ca nu are rost sa lasam discutia libera.
Keep walking !   http://www.mybb.ro


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)