Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profil in topicuri
#1
as dori sa stiu si daca as putea face profilu in topicuri sa arate in genu

[Image: 309u8wj.jpg]

si la mn arata asa

[Image: 2vcdwyp.jpg]
#2
HTML si CSS daca sti nu ar trebui sa ai probleme cu asa ceva. Oricum asta depinde de la tema la tema, dar probabil ca omu a folosit un tabel iar pentru fiecare celula din tabel a folosit o imagine de background, a modificat putin traducerile daca observi la tine la data cand te-ai inscris pe forum de exemplu este Joined iar la el este Join Date, apoi a ingrosat, a folosit custom profile fields si le-a introdus in postbit si le-a aliniat pe toate la stanga fata de cum ai tu pe centru.

Oricum sunt mai multe editari de template pe care trebuie sa le faci si cred ca si putin CSS daca nu ma insel, deci nu este ceva care sa venim sa-ti zicem noi cum sa faci pur si simplu, doar daca am avea tema in fata cu codul.

Ca sa introduci un camp custom, pe care il creezi in Custom Profile Fields, in postbit, adica acolo unde iti apare tie Joined...bla bla bla, numarul de posturi, nu trebuie decat sa vezi ID-ul campului ( acest ID il vezi tot in Custom Profile Fields daca dai click pe un camp sus in url la sfarsit vei avea ceva de genul fid=X, acel X va fi un numar care va fi ID-ul campului tau ), iei acest ID si folosesti codul pe care ti-l voi posta mai jos si il introduci in Post Bit Templates/postbit_author_user. Aici se gasesc de obicei informatiile de care aminteam mai sus.

Code:
{$post['fidX']}


Evident in loc de X pui ID-ul campului care doresti sa apara. Poti pune si HTML in jurul acestui cod pentru a-l stiliza sau chiar poti folosi si CSS, dupa cum doresti. Eu la mine, de exemplu ca sa afisez localitatea am folosit:

Code:
Localitate: <b>{$post['fid1']}</b>


acel 1 fiind ID-ul campului Localitate din Custom Profile Fields.
Sper ca te-a ajutat cat de cat postul asta, bafta !

#3
am adaugat

Code:
Localitate: <b>{$post['fid1']}</b>


si imi intra in urmatoru text de sus
[Image: ztbus0.jpg]

cum fac sa mil adaug jos ?

#4
Pai bine-nteles ca o sa trebuiasca sa pui si tu un <br /> inainte de acel cod. Acest <br /> te trece pe urmatoarea linie si tot ce urmeaza dupa el va fi pus pe urmatoarea linie.

Code:
<br />
Localitate: <b>{$post['fid1']}</b>

#5
in fine , nu aveam de unde sti .....
puteti inchide topicu ca nu mai are rost
#6
Ok... Topic inchis
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)