Google+

Proiect joc online
#1
[Image: ancientScavenger.jpg]
In curand voi lansa, defapt ...vom lansa un joc online numit Ancient Scavenger. Proiectul inceput in anul 2011 se va finaliza pe la sfarsitul anului iar lansarea, cel mai probabil la inceputul anului 2012.
Despre acest proiect nu sunt multe de spus deocamdata deoarece inca ne gandim la conceptul sau dar ceea ce va pot relata sunt cateva detalii interesante .
Mai intai voi face referire la partea de logica a acestui proiect, dupa care voi aminti implementarea si platforma pe care lucreaza acest concept.
Scurta descriere:
Ancient Scavenger este un joc web-based care nu foloseste server-side, si nici nu necesita o logare sau inscriere in prealabil. Urmarind cateva indicii ce te vor ajuta sa gasesti piesele unui puzzle. Totalitatea acestor piese imprastiate pe internet, iti vor dezvalui un mesaj. Desi pare oarecum destul de simplu, sa navighezi din click in click pare usor dar gasirea indiciilor va fi foarte dificila.
Scopul jocului, cum am amintit mai sus este sa adunci toate piesele acelui puzzle si sa gasesti mesajul ascuns.
Deoarece am dorit sa creez o solutie cat se poate de simpla din punct de vedere al limbajelor de programare din care sa rezulte acest proiect, am exclus orice legatura cu bazele de date si nu numai. Practic, intri pe site, alegi un avatar, un personaj si de acolo urmezi pasii ce te pot duce catre o aventura interesanta sau poti primi un kick-off caz in care te vezi nevoit sa o iei de la inceput.
Pana in acest moment am reusit sa pun (punem) din teorie in practica doar 10% din platforma jocului iar pe parte de logistica si story-mod inca lucram la 2-3 ideei pe care avem de gand sa le implementam.
Daca observi in textul de mai sus am folosit si persoana 1-a singular si persoana 2a plural deoarece am reusit sa conving cativa freelanceri care sa dea o mana de ajutor acestui proiect.
ArtistMedia-Events Agency ne sustine, avem ajutor din partea a 2 graficieni care vor crea personajele, text-writer story-mode writer, ambiental sound creator, fx sound creator, si inca cativa colaboratori care in regim de colaborare-voluntariat si-au pus amprenta creativa asupra acestui proiect.
Voi adauga intreaga lista a celor care au pus umarul la realizarea acestui proiect . Pana atunci insa, va mai las sa clocotiti putin.
Poti tine legatura cu noi prin pagina Ancient Scavenger pe Facebook pe care am creato, pagina Ancient Scavenger pe Google+ sau imi poti trimite un e-mail daca doresti sa colaboram.

[Image: hdr1q.jpg]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)