Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Redirect din non-www in www.
#1
Imi da de ceva timp batai de cap chestia asta si nu mai stiu ce sa ii fac.
Am folosit asa ceva:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mikerosoft\.ro$
RewriteRule ^(.*)$ http://www.mikerosoft.ro/$1 [R=301,L]

... dar degeaba.
Intr-adevar, imi redirectioneaza din non-www in www, dar nu mai merg thread-urile. Pe orice as da, intervine #404.. Stie cineva ce e de facut? Care ar putea fi problema?
#2
Ceao Mike, m-am uitat peste forum si nu-mi dau seama care-i problema, din cate am inteles de la tine este vorba despre "canonizarea" domeniului, in cazul asta functioneaza perfect, adica n-am vazut sa fie vre-o problema nici cu www nici cu http:// So, treaba ruleaza fara problema si nu da error page la link-uri accesate cu sau fara www.

Tind sa cred ca ai alta problema, iar in cazul asta rezolvarea trebuie sa vina din "mybb seo plugin" pe care-l folosesti (mie imi da batai de cap de cand ma stiu). Oricum, poate-mi explici mai bine despre ce e vorba sa te ajutam cumva.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#3
Asa zic si eu.. Daca scriu manual www. merge perfect, daca scriu fara www, merge la fel de perfect, dar daca ii bag in .htaccess atunci pica, da redirect dar nu mai merg topic-urile, cred ca 99% e de la seo plugin 100% de la URL-uri, ala e ceva.. dar ma mai uit eu.
#4
Dap, problema de la el trebuie sa fie, dar nu cred ca ar tr sa te ingrijoreze problema asta pentru ca din cate am vazut google te-a indexat cu http://, asa ca in cazul in care cineva iti ofera link, v-a fi luat in considerare cu "http://" deci e destul de okey treaba Tongue .
Keep walking !   http://www.mybb.ro


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)