Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Redirect
#1
am o chestiune legata de Home si logo-ul forumului

forumu meu este instalat pe o extensie /forum si cand dau home sau pe logo ma duc pe site cea ce nu ma favorireaza si as dori sa stiu cum pot schimba asta sau macar doar la logo sa pun link-ul de redirect catre forum
#2
Ooo, domnu' Zeusake, ia sa vedem daca imi amintesc conversatia ta cu mine pe mess, ziceai ceva de genul: "Fiti-ar MyBBu de ras, toata lumea fuge de mybb nu se inregistreaza nimeni, porcarie de forum, am trecut pe vBulletin fara licenta".

Da-mi voie sa-ti zic 5 ( cinci ) lucruri:

1. MyBB-ul nu este al meu.
2. Lumea nu fuge din cauza softului folosit de forum-ul/site-ul tau, fuge sau vine in functie de continut.
3. Daca tot folosesti vBulletin sau orice alt software fara licenta macar nu te mai lauda ca ai vazut ce ai patit, stii tu la ce ma refer Wink ( ti-au inchis forum-ul s.a.m.d. ).
4.Template-ul de il folosesti acuma pe portal Joomla este de la Shape5 care au doar doua template-uri free si restul premium, iar al tau nu este niciunl din cele doua. Ai licenta pentru el, l-ai cumparat? Eu nu cred: http://www.shape5.com/product_details/cl...plate.html
Nu ai avut nici macar bunul simt sa lasi Copyright-ul in footer. http://nofear.biz ( ca sa vada si ceilalti la ce ma refer.
5. Noi nu oferim suport aici pentru oameni ca tine, care incearca sa insele.
#3
se poate inchide am rezolvat era din header templete

era

Code:
<a href="/"><img id="logo_image" src="mybbvn/lighting/images/logo.png" border="0" alt="Forum" /></a>


si trebuia inlocuri doar o parte <a href="/forum"

rezultatul

Code:
<a href="/forum"><img id="logo_image" src="mybbvn/lighting/images/logo.png" border="0" alt="Forum" /></a>


prietene chestia aia nam zis eu mai confundat am zis (ca mybb e praf mai bun e asa si asa ( nu vreau sa fac reclama ) iar in spre curiozitatea ta mare cu " stegre a forumului " e total altceva la fel si cu " licenta " , " NU STI NU VORBI Wink " iar in legatura cu copyright ma lamurit radu cum e treaba si ii multumesc ca a avut timp sa imi explice , tot o data vreau sa spun sa se adauge in regulament si aceasta regula cu copyright nu numa legata de mybb sau mybbromania

#4
Topic Closed ! .

Nu are rost sa va certati pe aici.

legat de copyright, fiecare script are copyrightul trecut, iar cand il descarci de pe site-ul "mama" acolo scrie clar ca nu ai dreptul sa stergi copyrigtul, nu noi trebuie sa specificam asta.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#5
Am redeschis topicul ca să fac bineînţeles un lucru.
Eu sincer nu aş trece nimic în regulamentul acestui forum legat de copyright. De ce? Pentru că în România, cel puţin, există o lege. Legea se numeşte " Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe". Aici e specifică foarte clar ce înseamnă copyright şi drepturi conexe. Nu stau acum să interpretez legea pentru că nu asta este obiectul postului meu, ci ceea ce vreau să spun este că se prevăd şi nişte sancţiuni. În momentul în care autorul unui script, aplicaţie etc. doreşte ca programul său să poată fi folosit numai pe bază de licenţă atunci el are acest drept şi va fi folosit numai aşa.
Trăind în România trebuie să ne supunem acestor legi. (Că alţii nu le aplică, asta e problema lor) Nu cred că ţi-ar place să munceşti din greu la ceva şi alţii să îţi bată joc de tine şi să nu lase nici măcar un link de identificare către tine. Dar asta e în România.
Având în vedere că cei de mai sus au fost indulgenţi cu tine şi nu ţi-au dat măcar un warn, eu nu o să fiu aşa. Chiar dacă asta nu are nici măcar o legătură cu MyBB o voi sancţiona. Şi zi mersi că nu te-a raportat nimeni pe vbulletin.com.
Warn : +30%.
În weekend cred că mă mai uit pe regulament şi mai modific la el să fie şi mai clar. De asemenea o să rog toţi oamenii din staff să nu mai stea pe gânduri şi cei care au posibilităţi de a da warn să nu stea pe gânduri.
TC.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)