Google+

Thread Rating:
 • 0 Vote(s) - 0 Average
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Regulamentul acestei secțiuni
#1
Pentru a ajuta la organizarea acestei secțiuni, a fost creat un set de reguli care se aplică doar la secțiunea "MyBB-ul meu...":
 1. În primul rând, toate subiectele deschise în această secțiune vor fi moderate de un membru din Staff. Nu este necesară deschiderea de subiecte multiple! În caz că subiectul dvs. nu a fost aprobat după ce au trecut câteva zile, este recomandat trimiteți un mesaj privat unui membru din Staff.
 2. În al doilea rând, forumul trebuie să ruleze pe platforma MyBB.
 3. Nu se acceptă forumurile care folosesc un domeniu gratuit. Această regulă a apărut pentru a evita deschiderea de subiecte pentru forumuri care au o durată de viață foarte mică.
 4. Forumul dumneavoastră nu trebuie să ceară înregistrarea vizitatorilor pentru a vedea subiectele. Astfel, precum este scris și în regulamentul principal, cel puțin 5 categorii trebuie să fie vizibile tuturor.
 5. Forumul trebuie să aibă cel puțin o săptămână de la deschidere și nu trebuie să aibă un număr foarte mic de subiecte. Nu se acceptă forumurile proaspăt deschise!
 6. Forumul trebuie să aibă toate detaliile legate de copyright în regulă. De asemenea, conținutul acestor forumuri nu trebuie să încalce regulile curente din România.
 7. Fiecare membru are dreptul la 3 subiecte deschise în această secțiune. În cazul în care doriți să deschideți un alt subiect, rugați un membru din Staff să închidă și arhiveze unul dintre cele trei subiecte deja existente.
 8. În cazul în care forumul s-a închis sau a trecut la o altă platformă, membrul care a deschis subiectul este obligat să anunțe acest lucru în cadrul subiectului.
 9. Donatorii fac excepție de la aceste reguli, mai puțin celei legate de faptul că forumul trebuie să aibă la bază platforma MyBB.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)