Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restrictionare cuvinte la inregistrare & email cu date de inregistrare
#1
1) Cum se poate pune interdictie la inregistrare pentru anumite cuvinte?

Sa zicem ca vreau urmatoarele cuvinte sa nu se poata folosii la inregistrare:

admin, administrator, root, r00t

Daca este posibil nici derivate. EX: admin123

2) Am lasat activarea utilizatorului instant, cum pot face sa primeasca si un email cu utilizator + parola ?
#2
1) admin panel/configuration/banning/Disallowed Usernames si poti adauga numele pe care doresti sa le interzici insa ai grija sa le introduci intre stelute pentru wildcard ca de exemplu: *admin*, *admin123*, etc.

2) Singura chestie pe care o poti face momentan este sa alegi varianta sa ii trimita pe mail celui care se inregistreaza o parola generata automat de script, din cate am vazut si am cautat eu nu exista ceea ce vrei tu, poate reuseste mihu sa faca un plugin de genul.

Bafta !
#3
Cum este posibil... am luat tot la rand dar nici prin cap nu mi-a trecut ca optiunea asta ar putea fi la banning Smile) Mai sunt si taburile care arata cam sters de uneori nici nu imi dau seama ca mai sunt optiuni suplimentare intr-o categorie Smile

Multam fain!
#4
(01-19-2011, 08:48 AM)absirt Wrote: 1) admin panel/configuration/banning/Disallowed Usernames si poti adauga numele pe care doresti sa le interzici insa ai grija sa le introduci intre stelute pentru wildcard ca de exemplu: *admin*, *admin123*, etc.

2) Singura chestie pe care o poti face momentan este sa alegi varianta sa ii trimita pe mail celui care se inregistreaza o parola generata automat de script, din cate am vazut si am cautat eu nu exista ceea ce vrei tu, poate reuseste mihu sa faca un plugin de genul.

Bafta !
Se poate face relativ usor un plugin de genul... Totusi nimeni nu face ceva de genul pentru ca nu prezinta niciun avantaj...
Parolele sunt salvate in baza de date in mod criptat MD5 si chiar nu e bine sa ii trimiti userului parola in mod plain text... Daca isi uita parola poate sa dea un recovery password...
Chiar nu vad de ce ai avea nevoie sa ii trimiti userului parola cu care s-a inregistrat...
Daca insisti eu te pot ajuta cu un astfel de plugin care nu e complicat...
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#5
Salut, nu este neaparat nevoie. Era o chestie care vroiam sa o adaug dar nu necesara! Mai demult am mai folosit un script care avea probleme in a trimite parolele de recuparare! Problema mea cea mai mare era cu "Disallowed Usernames" !


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)