Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat 2 Probleme
#1
Deci cum am scris si in titlu am 2 probleme!
Astazi am trecut de la phpbb 3.0.11 la mybb ultima versiune! Si Contul meu de fondator din vechiul forum(phpbb) primeste aceasta eroare sau orice o fi pe noul forum(mybb)
[Image: otit.png]

a 2a eroare! Este cu shoutboxul! Am instalat o tema! Dark Ice care costa 15 dolari dar nu merge shoutboxul! Ramane in loading! Insa pe tema default merge totul perfect! Uitati imagine!
[Image: shqo.png]

forumul meu momentan este acesta http://vtn.ro/forum2 pana il voi muta in forum.vtn.ro
p.s: as vrea sa stiu cum fac si eu sa arate asa un topic! adica cu avataru si toate datele pe stanga si mesajul in dreapta! nu cum este la mine pe forum!
#2
1) Trebuie sa modifici din baza de date utilizatorul care ești tu și să modifici grupul de utilizator.

2)Te duci în Admincp > templates & styles > Templates(ai în stanga) > tema ta >> Ungrouped Templates > headerinclude
și adaugi asta

Code:
<script type="text/javascript">jQuery.noConflict();</script> 

dupa asta:

Code:
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js"></script>

Pentru profil in stânga,există și un plugin aici.

#3
(09-07-2013, 04:47 PM)Dani-VTN Wrote: a 2a eroare! Este cu shoutboxul! Am instalat o tema! Dark Ice care costa 15 dolari dar nu merge shoutboxul

daca intradevar ai fi dat 15 dolari pe tema si ai fi cumparat-o de la cel care ar fi facut-o iti mergea sigur shoutboxul, dar defapt tu ai o clona de pe net la acea tema care este plina de buguri, la aceasta problema nu cred ca o sa primesti ajutor pentru ca nu detii tema originala.
[Image: logo1.png]
#4
Eu am oferit support,deoarece mai exista un subiect legat de aceeași problemă și tot temă nulled( http://mybb.ro/t-shoutbox.html ).
#5
da, dar poate s-a facut o greseala atunci Smile) glumesc. oricum acea tema mi se pare foarte urata , odata am folosit-o si eu, dar m-am convins de ea. Sunt altele pe net mult mai frumoase, trebuie doar sa cauti.

P.S . Daca se foloseste traducerea in limba romana trebuie pus in footer "Traducere de MyBB Romania. " si link catre mybb.ro
[Image: logo1.png]
#6
S-a mai discutat această chestie,dupa cum spunea si Petre,nu cred ca mai este această regulă deoarece e posibil sa fie de aici: http://community.mybb.com/thread-110656.html
#7
Da, acea traducere nu este creată de către MyBB România. Puteți vedea diferențele dintre frazele traducerilor. De exemplu, cea realizată de noi are pe index, la statistici forum în felul următor:
Quote:Cei mai mulţi utilizatori online concomitent au fost...
În timp ce cealaltă are în felul următor:
Quote:Cei mai mulți membri conectați simultan au fost...
#8
stati linistit am sa pun linkul catre mybb.ro si eu nu am zis ca am cumparat acea tema! mi-a dato un prieten! si va multumesc pentru raspunsuri! sa rezolvat!


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)