Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Acces grad la o categorie
#1
Salut. Am facut unele grupuri pe forum si acum as vrea ca sa bag un anumit unser intr-un grup, unde acel grup sa aibe acces la o anumita categorie de pe forum. Cum pot face asta? mersi
[Image: logo1.png]
#2
ACP-Forum&Post-alegi forumul(categoria)-Permissions si alegi la Action permisiunile fiecaruia..
#3
pai am facut de ex. grupul owneri server,cum pot face ca un user din acest grup sa aiba acces doar la o categorie de pe forum?
[Image: logo1.png]
#4
Intri la forum post si ai moderators si dedesupt ai sa adaugi useruSmile..... si pui numele la user si da i add user moderators
Spune lumii ca-s plecat departe de toate,
Si fac ce-mi taie capu', nici decum ca la carte.
Spune-le ca se poate, fara nici un poate,
Cand esti tampit destul sa crezi in vise realizate.
#5
Mergi in Admin CP >> Users & Groups si cauti userul cu pricina. Cand l-ai gasit dai click pe username-ul lui te duci in tabul Profile si de acolo ii schimbi grupul din care face parte (Primary User Group) salvezi si asa ai mutat userul x in grupul y.

Mai departe, mergi in Admin CP >> Forums & Posts selectezi forumul la care vrei sa dai acces grupului in care ai bagat userul de mai sus, mergi in tabul Permissions si acolo iti apar toate grupurile tale. Cu drag & drop adaugi si elimini permisiunile grupului.
de exemplu daca vrei ca grupul y sa nu poate sa posteze subiecte in respectivul forum tragi de bara pe care scroe Post Threads in coloana din dreapta (Disallowed Actions) salvezi si cam asta ar fi.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)