Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Adaptare Trash can forum.
#1
Buna
Am o intrebare. in aceste zile voi face un nou forum(doresc pe platforma Mybb) Dar acesta are un mare minus, imposibilitatea de a salva mesajele subiectele sterse, Cu acest mod Trash can forum, poti salva doar subiectele, mesajele nu, si doar daca alegi optiunea standard a acestui mod.

Intrebarea mea este urmatoarea, se poate adapta acest mod pentru a salva toate mesajele si subiectele?

Am primit un raspuns de la @Mihu, ca acesta optiune va fi inclusa in versiunea 1.8. dar cum nu se stie cand va apare, as dori evit problemele de abuzuri de pe forum?

Astept un raspuns?
#2
Cred că răspunsul la aceasta întrebare îl știi și tu. Normal că se poate dar trebuie să scrii cod pentru așa ceva și nu să modifici 2-3 setări.
Problema e totuși destul de dificilă pentru că restaurarea unui mesaj din Trash Can nu se poate face ușor. Modificarea de care vorbești nu permite ștergerea mesajelor pentru că ea de fapt mută subiectele dintr-o categorie în alta. Nu am văzut să creeze nicio nouă tabelă în baza de date în care să stocheze acele informații considerate șterse. În acest fel nu se poate lucra pe mesaje... (De exemplu, la restaurare nu se știe din ce subiect facea parte acel mesaj!)
Un Trash Can profesionist se face fără adăugarea unor noi tabele, dar prin modificarea celor deja existente, în așa fel încât să se definească câmpuri ce să permită marcarea unor subiecte sau mesaje ca fiind șterse temporar și să nu se mai afișeze. De aceea această facilitate ar fi mai bine să fie implementată în core-ul MyBB și nu ca și plugin. Sistemul de pluginuri MyBB nu este extraordinar, deoarece lipsesc multe cârlige în diverse puncte cheie.
Versiunea 1.8 va apărea în curând. Eu zic să încerci să stai o perioadă fără acel Trash Can și în momentul în care apare versiunea 1.8 să faci o actualizare. În ceea ce mă privește nu voi face o astfel de modificare pentru că ar reprezenta o pierdere de timp având în vedere că apoi versiunea 1.8 va veni cu facilitatea integrată. Acesta este poate și motivul pentru care nici ceilalți oameni care scriu modificări nu o fac.
Sincer nu văd această problemă ca pe o prioritate pentru noua ta comunitate în acest moment de timp. Acum faci cum consideri și crezi că e mai bine. Îți urez succes cu noul forum!
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#3
Salut @Mihu
Am instalat deja platforma. si voi incerca sa ma descurc si fara acesta functie.

Dar intampin añte probleme, voi face un topic nou pentru ele?

Mersi pentru urare(si eu sper sa am succes)
#4
Voi raspunde eu pentru Mihu:
Da, poti sa deschizi un subiect nou. Bafta.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)