Google+

Thread Rating:
 • 0 Vote(s) - 0 Average
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Rezolvat Câteva probleme de rezolvat
#1
Bună, aş vrea şi eu
 1. un mod Usergroup să afiseze legendele în josul forumului pentru 1.8 dacă există sau este o variantă de ea modifica tema..
 2. aş mai vrea un mod de subforumuri să îmi pot aranja subforumurile pe o singură coloana , 2 sau 3 ... la mine acum este Subforumuri: AjutorServer-Files, și incă 1. deci nu îmi arată şi al treilea subforum ... 
 3. Aş mai vrea ca avatarul şi toate informatiile despre user să nu apară deasupra postului, şi în stânga lui
 4. Şi când vine vorba de SEO la fel mă blochez şi sincer mă cam blochez doar din cauza versiuni pentru că orice aş instala mă lovesc de "Această modificare este incompaibilă cu MyBB: 1.8.3" , ce aş putea face pe partea de Seo ? există google Seo şi pentru această versiune ?
 5. Aş mai vrea ca useri neinregistraţi să poată vedea conţinutul forumului insă să nu ii apară link de download. în loc de link să scrie ( Trebuie să te înregistrezi pentru a vedea acest link )
Şi acum permiteţimi sa modific această postare cu Prioritate Mare, deoarece nu aş vrea să lucrez prea mult la forum şi să las aceste probleme pe mai târziu, şi să primesc sfaturi că mai bine aş trece la versiunea 1.6.x că pentru această versiune incă nu se găsesc moduri/pluginuri

Multumesc 
forumul este RoMMO.tk
#2
îmi cer scuze pentru acest Reply, dar sunt foarte curios chiar cu riscu de a face OffTopic, această comunitate mai oferă support ? ( sau cel putin pentru 1.8 se ofera? ) ca la 1.6 am văzut că se mai scrie
am căutat şi nu am găsit să văd dacă este vreun anunţ cum că avem posibilitatea să primim răspuns la o problemă in 1 ora .. 10 ore , 1 zi , 2 zile , 3 zile . eu am deja 3 zile şi nici un răspuns, sunt convins că nu aştept nişte răspunsuri atât de dificile în cât să nu ştie nimeni să mă ajute. problema e că nu cred că se mai prea ocupă cineva de acest forum.
#3
Hai sa-ti raspund atat cat pot.
In primul rand daca consideri ca nu astepti niste raspunsuri atat de dificile de ce te miri ca nimeni nu iti raspunde? Pentru ca ai pus niste intrebari simple sau dimpotriva? Pe de alta parte daca sunt atat de simple de ce nu le rezolvi tu?
Te-ai gandit ca versiunea 1.8 fiind  noua inca nu ne-am familiarizat cu ea? Daca tu nu stii noi de ce ar trebuie sa stim orice despre aceasta platforma?
Eu personal inca folosesc vresiunea 1.6 din simplu motiv ca nu am studiat in intregime platforma 1.8. O folosesc pe un site de teste insa mai am cale lunga pana voi spune ca am invatat-o.
Asadar trebuie sa intelegi cum sta situatia.
La intrebarea nr 1:
un mod Usergroup să afiseze legendele în josul forumului pentru 1.8 dacă există sau este o variantă de ea modifica tema..
Chiar nu am inteles ce vrei sa spui. Nu te-ai facut prea bine inteles.
La intrebarea nr 2, stiu doar ca pentru ceea ce ceri tu exista un plugin insa ptr varianta 1.6
La intrebarea nr 3 gaseai raspunsul pe forum daca il cautai insa comoditatea este mare si preferi sa caute altul ptr tine.
Uite aici raspunsul.
La intrebarea nr 4 nu stiu sa-ti raspund insa daca cautai pe mybb.com vede-ai ca nu exista inca un plugin Seo pentru varianta 1.8
La intrebarea nr 5 pot sa-ti spun doar ca exista un plugin care face aceast lucru dar nu stiu daca functioneaza si pe versiunea 1.8. Link aici.
Incearca si varianta de aici
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)