Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Cont de admin blocat, dupa 5 incercari esuate de logare
#1
Salut!

Am reușit să-mi blochez contul de admin al forumului, după ce am introdus o parolă greșită, iar numărul încercărilor eșuate a ajuns la cinci.

În acest moment nu pot accesa forumul decât din calitate de utilizatori obișnuit.

Nu știu cum să creez un cont de admin nou sau cum îl pot debloca pe cel vechi.

Mesajul de eroare pe care-l primesc este următorul:

Quote:"Your account is currently locked out after failing to login 5 times. You have been sent an email with instructions on how to unlock your account."

Problema este că nu primesc niciun e-mail în care să mi se spună cum să deblochez contul.

Are cineva idee cum rezvolv problema?

Forumul meu este disponibil la adresa http://www.biciclistul.ro/forum
#2
pai trebuie sa intri pe hosting din Cpanel in PhpMyAdmin si de acolo dai la Users iti apare contul tau de admin si poti sa-i modifici parolaSmile sau poti sa-ti faci alt cont si tot din phpmyadmin ii dai uID 4 adica sa fie tot administrator....poti sa-mi dai un pm cu id-ul tau daca nu ai inteles ceva...
#3
emil_nedelcu@yahoo.com
#4
În cadrul grupului de setări Control Panel Preferences, ai o setare care specifică ce se întâmplă dacă o persoană încearcă să se autentifice în Admin CP și procesul de autentificare eșuează de 5 ori la rând. By default, timp de 15 minute persoana respectivă primește ban de la autentificare și plus de asta contul de administrator se blochează.
Pentru a-l debloca sistemul trimite pe adresa ta de email (specificată contului administratorului respectiv) un email cu un cod de confirmare care trebuie introdus pe pagina http://SAIT/admin/index.php?action=unlock. Dacă nu ai primit codul, atunci intră în phpMyAdmin și din cadrul tabelei "awaitingactivation" obține codul din dreptul coloanei "code" aferent înregistrării utilizatorului tău (uită-te după "uid"). Introdu codul în cadrul formularului și gata, totul ar trebui să meargă...
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)