Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Culori subforum + cookie-uri
#1
[Image: ?di=1313488806677]

Imaginea de mai sus descrie un singur lucru. Rosu-necitit, alb-citit.
Problema e in felul urmator. Intru pe forum si vad o categorie rosie. Intru acolo (unde am mai multe forumuri) si vad care e rosie(la randul ei,gen anunturi etc) si intrand acolo gasesc topicul necitit. il citesc, raspund sau stiu eu ce mai fac dupa care revin la pagina principala. Categoria imi arata tot "rosu-necitit". Ca sa rezolv problema trebuie sa intru iar in acel forum si sa-i dau un "back" dupa care se rezolva problema. Este acesta un bug, si daca da cum se poate rezolva? Tind sa cred ca este vorba de cookie-uri care nu prea stiu cu ce se mananca aceste lucruri.
De asemenea tin sa precizez ca folosesc google seo. (poate si de aia)

In al doilea rand as avea nevoie de un snippet pentru subforumurile necitite sa apara cu o culoare(gen rosu) pe pagina principala. Am cautat frenetic pe goagal dar fara succes. Sper sa ma puteti ajuta in acest sens.

Multumesc anticipat.
#2
Lasa un link de la forumul tau.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#3
http://csgamer.ro/forum
#4
Salut, am incercat si eu ca si vizitator, dar nici la mine nu merge. Tind sa cred ca e tot o problema de cookie sau o problema care vine din tema.

Ai putea sa verifici in settings daca cookie path e corect ? Eventual lasa-ne un print aici in topic. Daca nu e din cookie e doar din tema sau o editare a ta.

In general nu prea sunt buguri de genul in Mybb, asa ca, de multe ori provin din terte parti.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#5
Am pus un screen, dar din ce stiu eu e lasat default, adica nu am umblat acolo :-??
[Image: ?di=3134925990110]
#6
Ruleaza un recount & rebuild si incearca dupa.
#7
Acela a fost primul lucru pe care l-am facut.
Ca sa fiu mai sigur am dat la toate din tabul Recout and rebuild dupa care am facut un thread nou si am revenit la pagina priincipala. Aceeasi eroare in continuare.
Ciudat e ca daca apas pe iconul forumului acela (rosu in cazul de fata, initial, dupa care se face alb dupa click) totul e in regula. Deci eu chiar daca citesc absolut totul din acel forum tot rosu imi apare pana dau click pe icon sau "recitesc" forumul (nu threadurile). Daca ati testat stiti despre ce vorbesc.
Poate ajuta cu ceva:
Categorie -> forum -> subforum -> topic ----- probleme
Forum -> subforum -> topic ------- fara probleme

De asemenea, stiti vreun plugin sa aranjez sub-subforumurile pe coloane si cele necitite sa apara cu o culoare ?


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)