Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Cum instalez un plugin mybb?
#1
Titlul spune totul.
#2
de cele mai multe ori ai un fisier php pe care il uploadezi in folderul inc/plugins dupa care mergi in Admin CP >> Plugins si il activezi de acolo.

offtopic
am inceput crearea unui tutorial mai detaliat despre instalarea pluginurilor/temelor, dar din pacate a trebuit sa sistez lucrul la ele din cauza facultatii, insa sper sa reusesc sa le termin intr-un final.
#3
de asta stiam si eu , dar faza e ca nu functioneaza. am facut asa cu vreo 3 pluginuri si degeaba. Cand intru in plugins arata doar cele care erau la inceput.. :-??
#4
In primul rand te-as ruga sa cauti pe forum inainte de a posta .

Alta data , ai grija .

Rezolvarea problemei :

Cand downloadezi un plugin . Iti da asa :

un folder numit inc cu un fisier php .
si alte foldere .

Este exact ca in FTP(Host) sunt aceste foldere .

Intrii prin folderele de la ce ai downloadat , intrii dupa si la host la fel si adaugi fiecare fisier php din fiecare folder , acolo unde trebuie .


Ai rezolvat ?
#5
Rares, nu in toate pachetele gasesti acele foldere.
de exemplu la unele pluginuri mai simple nu este decat fisierul php si atat.

Edd, spune-mi te rog despre ce plugin e vorba si poate iti pot da niste sfaturi mai detaliate.
#6
Am incercat sa instalez pana acum thanks, google seo , si cel care arata jos legenda cu staff`ul . uitasem cum se numeste..
#7
M-am uitat si eu pe internet la instalarea unui plugin, este simplu, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1.Downloadezi arhiva.
2.O deschizi si extractezi(dezarhivezi) fisierul php in inc/plugins sau daca folderul initial se numeste inc si in acela este altul, numit plugins, doar il transferi in folderul root(unde ai si fisierele index, etc.), de asemenea, folderul poate sa fie numit si in alt fel(dupa numele pluginu-ului), trebuie sa intri-n el si dupa sa-l pui in /inc/plugins/. Exista posibilitatea de a avea nevoie de o pagina .php in root, deobicei e-n arhiva fara niciun folder in ea(daca sunt alte foldere/fisiere).
3.Te duci in ACP(admin control panel), te duci la configurations > plugins si dai activate sau install & activate la pluginul pe care vrei sa-l rulezi pe forum.
4.Daca pluginul foloseste o pagina .php pe care un user trebuie sa o acceseze, ca sa nu scrie manual http://site.ro/NumeleFisieruluiPhp.php trebuie sa-i adaugi un "redirect" pe pagina de index(nu stiu cum deocamdata, dar am facut un post in care sper sa aflu cum).
Daca ai rezolvat deja problema, rog un moderator/admin, etc. sa deleteze acest post, multumesc!
#8
Am rezolvat . puteti inchide.. era o problema cu whost.. nu copia fisierele.. arata ca s-au copiat.. dar ele nu apareau acolo..


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)