Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Cum pot face aceasta modificare ?
#1
Cum pot face ca acele subforumuri sa apara aranjate ca in imaginea urmatoare ? [Image: image.png]
La mine apare asa :| [Image: image.png].Astept cu nerabdare raspunsul Big Grin
#2
Cred ca tu vrei sa scoti subforumurile. Inainte sa-ti dau raspunsul, as vrea sa stiu daca acele subforumuri ai dori sa le bagi intr-o categorie sau sa le stergi definitiv?
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#3
Nu vreau sa le scot , vreau sa le aranjez asa , pe cate 3 coloane maxim .Daca iti amintesti tu ca era un plugin la alta platforma cu numele de "list_subforum_columns". Tongue
#4
Cu siguranta exista un plugin si ptr aceasta platforma insa nu mai stiu exact cum se numeste Sad . Sunt sigur ca Baltatu te poate ajuta la problema asta insa nu ar fi rau sa cauti si tu pe site-ul oficial.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#5
ok , multumesc Smile
#6
Poţi să urmezi acest tutorial. Iar dacă vrei să apară pe 3 coloane, în loc de 2, poţi să foloseşti acest cod CSS în loc de cel oferit în acea postare:

Code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.columns {
	list-style: none; 
	margin: 0; 
	padding: 0;
}

.columns li {
	width: 33%; 
	float: left;
}

Dacă apare prea distanţiate acele coloane, poţi să specifici lungimea coloanelor, adăugând proprietatea width: 500px; (de exemplu; poţi să schimbi ce valoare doreşti) la .columns.

De asemenea, există şi un plugin care poate să facă asta, şi anume SubforumsInColumns.

PS: Data viitoare când deschizi un subiect, lasă şi adresa către forumul tău.

#7
Am folosit pluginul pentru a nu ma mai complica cu modificarea altor fisiere si evitarea unor erori Smile.Este foarte bun pluginul Wink.Eu nu am pus link la site fiindca am crezut ca este reclama , chiar daca acest site este unul de probe , nu este vreun forum / site platit Tongue


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)