Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat De ce nu-mi mai merge forumul?
#1
Am vrut astazi sa intru pe forumul meu insa nu imi mai merge.. nu stiu de ce, cand ma uit in cpanel la file maager mai am in forum doar un .txt numit error_log. Stie cineva cum s-a intamplat asta?
#2
Doar fisierul error log?
Pai inseamna ca nu mai ai nici un fisier pe langa... adica ai ramas fara forum a fost sters sau l-ai sters din greseala.
#3
Cum sa il sterg eu, de pe telefon?
#4
In fine, daca nu mai ai nici un folder doar error logs inseamna ca cineva ti-a sters siteul.
#5
Pai de la cine aveai hosting ? poate au lucrat ei la tine pe hosting si ti-au sters tot ce ai avut Smile daca nu aveai un backup toata munca ta s-a dus pe apa sambetei ....
#6
Baza de date mai există? Dacă există atunci ai putea să adaugi din nou fișierele platformei și să modifici fișierul config.php pentru a realiza conexiunea la baza de date.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#7
Asta e cea mai mare problemă, nu am făcut backup la baza de date.
#8
Tot ar trebui sa ai baza de date tot in cPanel la host. Logheaza-te si cauta MySQL Databases si vezi acolo daca vezi myql (datele) dar fisierele cu siguranta numai sunt. Dar daca ai MySQL poti reinstala MyBB-ul din nou si sa bagi backup mysql. Ai salvat posturile,membri dar template etc.. nu doar daca o mai ai prin PC.
#9
Ai dat cuiva datele de conectare FTP ? Ar trebui sa deschizi un tichet de suport la firma. Eu cand am avut host platit de fiecare data cand faceau update-uri , faceau backup-uri inainte la toti clientii sau oricum un backup pe saptamana ei faceau automat. Deschide un tichet de suport si intreaba-i , poate poti rezolva in felul asta.
#10
A nu, e ok, nu l-am mai plătit de o lună. Smile)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)