Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Detalii lista Cine este online
#1
Ca vizitator, dau lista completa la cine este online, si mi se deschide lista.

Sunt 2 lucruri despre care vreau sa va intreb:
1) in lista, apare de exemplu Google 15:13 Evaluare Subiect. Si nu stiu ce inseamna; nici cine este Google si nici despre care evaluare subiect ar fi vorba, atat timp cat inca nu am nici un fel de mesaj in nici o categorie a forumului.

De asemenea vad, Musafir 15:12 Citire subiect. Care subiect (in conditiile in care spuneam mai sus ca am 0 mesaje in toate categoriile (forumul e deocamdata chel))?


2) In Configuration -> Spider/Bots, am o lista de 9 boti. Patru dintre eiau Never la last visit, altii (trei dintre ei) au o data veche, iar alti doi chiar azi.

Ei sunt: Google, Yahoo!, Lycos, Ask.com, Bing (daca de astia macar sa zicem ca... de urmatorii chiar nu am nici cea mai vaga idee), Baidu, Alexa Internet, What You Seek si Internet Archive.

CE sa fac cu astia toti? Pur si simplu sa ii sterg? Nu reapar (am facut recent update de la versiunea 1.6.7 la 1.6.8 si am si instalat pluginurile reCaptchaIII si ReqSecurityQuestion + cel implicit al plataformei aksimet)?

Multumesc
#2
Salut!
1. Boții accesează orice pagină la care au acces și o indexează dacă găsesc ceva relevant de indexat. Nu ai de ce să îți faci griji asupra acțiunilor pe care aceștia le fac. Poți dacă dorești să resticționezi accesul boților doar la Google.
2. Nu îi șterge. Este foarte bine că utilizezi pluginurile reCaptcha și ReqSecQuestion pentru că nu vei avea probleme cu spamul. Cu ce te deranjează botul de la Google? Vrei să nu îți mai fie indexat saitul în cadrul motorului de căutare?
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)