Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Files not found.. Putin ajutor
#1
Am forumul Forum apicultura si de o saptamana cand dau pe oricare dintre categori/forum imi spune asa: Whoops! The page could not be found. Try giving it another chance below.

Incercati si voi si spuneti-mi ce pot face..
#2
Ai instalat pluginul Mybb SEO si nu ai modificat fisierul .htaccess sau ai facut modificari in structura url-urilor si ai uitat sa schimbi in fisierul .htaccess forma url-urilor si din cauza asta apare problema asta.
#3
(10-31-2012, 11:40 AM)Lokki Wrote: Ai instalat pluginul Mybb SEO si nu ai modificat fisierul .htaccess sau ai facut modificari in structura url-urilor si ai uitat sa schimbi in fisierul .htaccess forma url-urilor si din cauza asta apare problema asta.

Din cauza : SEO Links! (1.1 Beta 2) .. L-am dezactivat si merge.. Dar inainte cand era activ mergea perfect forumul de ce sa "stricat" asa deodata? seo links este folositor .. Cu ce las putea inlocui sau cum sa repar problema?
#4
L-ai putea inocui cu Mybb Google SEO

nu pot sti din ce cauza s-a stricat asa dintr-o data, ai facut vreo modificare pe undeva si probabil din cauza asta, nimic nu se strica asa dintr-o data.
#5
Păi nu ai scris corect informaţiile necesare în fişierul .htaccess. Instalează pluginul pe care Lokki l-a recomandat. Documentaţia lui e mult mai bună. Găseşti şi pe saitul nostru un tutorial de instalare şi configurare.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)