Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Forum privat
#1
Tongue 
As dorii sa va intreb, cum pot face un forum mybb sa fie privat dar motoarele de cautare sa-mi indexeze normal toate paginile cu continut si toate discutiile de pe forum?
Pe pagina principala sa apara doar login-ul si register-ul la fel ca la facebook iar cand un utilizator al internetului atunci cand cauta o anumita informatie ce se gaseste pe acest forum , atunci cand intra pe link-ul respectiv din google sa-i apara un mesaj ceva de genul:
Acest forum este privat pentru a vedea mesajul urmator: (aici va fi doar o parte din descriere) trebuie sa fi inregistrat pe forum.
Se poate face asa ceva?
Multumesc.
#2
pai e usor intri in AdminCP la Forum si alegi permission sa nu-ti vada guestu' forumul , ca sa-l vada sa trebuiasca sa se inregistreze.
Si pentru aia cu linkul am vazut si eu un script crek il si am.
#3
Bun, ai plugin-ul respectiv?
#4
Nu il mai gasesc dar am altceva cam la fel pui un link pe forum si cu acel plugin guest-ul nu il va putea vedea ma mai uit si sa vad poate il gasesc.
Dar momentan nu il am , doar pe acesta.Am revenit cu un nou post : am gasit pluginul il folosim si noi Smile) mi se pare destul de util :

Link de download : Download.

PS : daca doresti sa il descarci trebuie sa iti faci cont pe forum [forumul meu] si sa faci un post la acel topic si o sa-ti apara attachmentul.
#5
Ha, ha,ha. Cu alte cuvinte acel plugin il costa o inregistrare si un post :d.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#6
Pai si eu cand am cautat un plugin si am ajuns la comunitatea voastra adica mybb.ro m-a costat o inregistrare , macar nu costa bani Smile)

Daca are nevoie de el face post daca nu tot bine.
#7
smechere oferte aveti acolo la voi pe forum :>
Spune lumii ca-s plecat departe de toate,
Si fac ce-mi taie capu', nici decum ca la carte.
Spune-le ca se poate, fara nici un poate,
Cand esti tampit destul sa crezi in vise realizate.
#8
"Smechere" oferte putini membri.... am gasit un folder pe net cu peste 100 pluginuri si le tot pun pe forum acuma cand am timp Smile) le testez pe un forum de teste si dupa scriu cam ce stiu despre ele si aia e.
#9
Setează de acum o prioritate corespunzătoare... Nu pune mare pentru ceva care nu necesită un răspuns rapid... La următoareaa abatere vei fi sancționat!
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#10
(02-29-2012, 05:54 PM)Letal Wrote: Nu il mai gasesc dar am altceva cam la fel pui un link pe forum si cu acel plugin guest-ul nu il va putea vedea ma mai uit si sa vad poate il gasesc.
Dar momentan nu il am , doar pe acesta.Am revenit cu un nou post : am gasit pluginul il folosim si noi Smile) mi se pare destul de util :

Link de download : Download.

PS : daca doresti sa il descarci trebuie sa iti faci cont pe forum [forumul meu] si sa faci un post la acel topic si o sa-ti apara attachmentul.

Si ce treaba are plugin-ul asta cu ce caut eu ?
Mihu adica la aceasta discutie se poate raspunde peste o saptamana ?
Naspa atunci poti inchide forumul...
Ok voi respecta regulile dar atragele atentia si celor care au facut off topic la aceasta discutie... daca tot o luam asa...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)