Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Hack baza de date
#1
Acum de curand m-am trezit cu parolele schimbate la administratori .. foarte ciudat ca mi-a fost ales tocmai site-ul meu dar na ... ceea ce am gasit a fost doar mail-ul celui care s-a ocupat de treaba asta si anume ame[at]hackermail.com Smile
Sunt curios ... cei care se pricep cu securizarea site-urilor de pe aici, eu am urmat sfaturile dintr-un topic de aici, legat de htaccess, schimbarea folderelor si altele dar se pare ca am reusit pana la urma sa o iau in barba ... as dori un mic suport daca se poate din partea celor care au putin timp liber de tot, poate ma puteti ajuta in aceasta privinta. Clar primele suspecte ar fi pluginurile puse, care sunt destule la mine, dar din motive de securitate nu le voi face publice. De aceea rog pe cineva care are o jumatate de ora libera intr-un weekend poate ma ajutati, va rog.
Multumesc.
#2
Hmm, este imposibil, numai cineva cu acces poate face asta sau cineva care ti-a descarcat baza de date si a reusit sa o decripteze.
#3
Vorbeste cu cei de la hosting sa iti dea niste detalii legate de logurile lor interne. In cazul in care cineva a incercat sa iti sparga forumul, in cadrul acelor loguri se regasesc informatii referitoare la legaturi a accesat fiecare utilizator.
In mod normal se poate sa fie de la un plugin, dar se poate in aceeasi masura sa fi hackuit serverul. Platforma la ora actuala nu are atat de mari buguri de securitate, incat sa iti schimbe cineva parolele.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#4
Cam tarzior, deja am schimbat complet hostul.
@ZatzsSenzatzie , iti garantez ca nu am persoane atat de capabile pe forum. Acces am numai eu si inca o persoana care nu are treaba cu scriptingul.
@Mihu, am avut la ssnet, ce pot sa zic, niste baieti de treaba. Orice i-as intreba sau ruga, mesajul mi se returneaza sub forma "Nu oferim suport pentru asa ceva. Daca totusi doriti sa va ajutam, se percepe o taxa de 50E/ora". Asa ca nici nu ma obosesc sa caut ceva sau sa le cer ceva.
Hostul e in curs de schimbare, astept sa se propage noile ns-uri, dupa care astept sa vad daca se mai intampla.

Offtopic, vad ca mailul acela e destul de cunoscut pe internet, se pare ca baiatul chiar se pricepe. Nu stiu ce sa zic, ma bucur ca nu am primit vreun deface sau mai rau stergerea bazei de date. Se pare ca doar am fost atentionat ca am site-ul vulnerabil. Totusi mi se pare cam nasol Smile) .. nu ma pricep sa securizez paginile, asa ca oricum as da-o, nu am o solutie viabila.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)