Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Informatii MyBB
#1
Pentru ca am inceput sa studiez in profunzime cum functioneaza aceasta platforma, as vrea sa va dezvalui cateva informatii referitoare la functionalitatea platformei.

1. Despre tema:

- Din cate am observat o tema este compusa din doua elemente; directorul images(unde intra toate imaginile) si fisierul tema.xml(unde intra stilul temei).
- M-am interesat foarte mult cum se poate exporta/importa/edita o tema si din cate am sesizat, tema odata modificata dupa placul d-va trebuie exportata pentru a pastra stilul respectiv.
- Mai ales in cazul in care stergeti forumul sau aveti probleme cu el.
- In cazul in care doresc sa reinstalez forumul, fisierul tema.xml nu-l va mai recunoaste, de aceea aveti nevoie de fisierul tema-export.xml pentru a-l importa.
- Procedura se face exact ca si cum ati instala o tema.
- Daca ne ducem la Templates & Style observam ca in stanga avem butonul Templates, acolo defapt sunt fisierele html care pot fi editate in functie de ce schimbari doriti sa aduceti temei.
- Aici exista o alte problema, toate modificarile care le faceti asupra temei schimband codul, se salveaza in baza de date, in cazul acesta va trebuie sa exportati baza de date pentru a pastra schimbarile temei.
- Nu stiu daca ar exista vreo posibilitate sa fac precum PHPBB, in stilul respectiv, exista si fisierele html, astfel poti schimba din director acest lucru, fara a mai umbla in panou.

O sa revin cu noi informatii in caz ca gasesc anumite necunoscute.
#2
"O mână de ajutor" ori am eu probleme ori din postul tau se intelege ca nu ai nici o problema sau incerci sa ne explici la noi chestii pe care probabil mai mult de 70-80% le stim ?Smile) lol :|
#3
Incerc sa aflu raspunsuri la anumite intrebari, care pot fi adresate pe parcurs in subiectul acesta.

"- Nu stiu daca ar exista vreo posibilitate sa fac precum PHPBB, in stilul respectiv, exista si fisierele html, astfel poti schimba din director acest lucru, fara a mai umbla in panou."


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)