Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Internal Server Error
#1
Quote:Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@wateva and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Aceasta este eroare pe care o primesc din timp in timp eu, cat si membrii/userii de pe FORUM.

Precizez, ca sunt la aceiasi firma de hosting, din 2008. Din 2008, pana in prezent folosesc platforma myBB. In trecut, am avut multi useri/activitate/scripturi pe forum, si mergea perfect. Acum, de catva timp, am facut o schimbare, in sensul ca am facut forumul mai simplu, am sters multe forumuri inutile, etc... nu mai am asa multi useri/vizite sau scripuri/pluginuri pe acest forum, si imi da eroarea expusa mai sus.

Am luat legatura cu cei de la host, au spus ca ceva mananca "rami" si sa incerc sa dau disable la pluginuri. Am facut si asta. Eroarea persista. Nu este un interval regulat cand da eroarea, dar da zilnic (atata mie cat si userilor), si este super frustrant.

In cPanel, la Resource Usage - Resource Usage Overview, apare asa: (in momentul de fata, astazi.):
Quote:Your site has been limited within the past 24 hours

Virtual memory resources were limited for your site

In alte zile, tot acolo aparea asa: (acuma 3-4 zile):
Quote:Your site has been limited within the past 24 hours

Virtual memory resources were limited for your site

You have reached entry processes (number of simultaneously running php and cgi scripts, as well as cron jobs and shell sessions) limit 71 times

Bun. Cam 2 saptamani am tot cautat/incercat sa rezolv problema, si multe discutii cu serviciu de hosting, adica http://www.megahost.ro - care mi-au spus asa: - Sa ma gandesc la o marire de pachet.

Intrebarea mea este. DE CE? - Un forum myBB sa manance atata? de 5 ani de zile il am si nu am patit-o pana acum. In trecut, acum cativa ani, prin 2009-2010-2011, aveam foarte multi useri, foarte multa activitate, foarte multe pluginuri, foarte multe scripturi, si nici o problema de genul.

In momentul de fata rulez doar 7 pluginuri (Show Additional Group Images (1.0), Fit on Page (2.3), My Question (1.3), MyShoutbox (1.7), Show the users that has been online today (2.0), ProStats /proʊˈstæts/ (1.9.5), Registration Security Question (1.2)). 400 useri, din care doar o mica, foarte mica parte intra zilnic, etc.

Astept un ajutor daca stiti cumva rezolvarea...
#2
Problema poate fi si din .htaccess...
It always seems impossible until its done.


#3
@adi19 incearca sa ajuti aici oamenii, nu le mai cere la oricare id de mess.
@tudorfreeplay lasa un link catre forumul tau. M-am uitat si pe mybb.com si nu am gasit o rezolvare la problema ta, majoritatea spuneau ca este din cauza la hosting, vezi sa nu fie vre-o vrajeala de a lor ca sa te faca sa cumperi alt pachet
[Image: logo1.png]
#4
Iti spu eu 100% ca problema ta este de la host (probabil cu intentie).
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#5
@adi19: Nu este problema htaccess... am crezut si eu asta initial, am pus un htaccess default din mybb 1.6.10, chiar l-am si dat celor de la host sa il verifice. Tot ok.

@georgian, @ Petre-Vitan: Sa fiu sincer, si eu m-am gandit la asta. trebe sa recunosc ca de fiecare data cand discutam cu ei (cei de la hosting) aceasta problema, imi era pusa in fata optiunea sa maresc pachetul. imi tot spuneau ca rulez nu stiu ce scripturi ce mananca RAM. I-am rugat sa localizeze acel script ce mananca ramii, nu au putut. Raspunsuri gen, index.php face legatura cu alte scripturi, iti marim pachetul 2-3 zile sa vezi cum merge, bla bla... Acuma am problemele astea? Bine ca pana acuma nu le-am avut cand intradevar forumul avea multe pluginuri, scripturi, trafic, activitate.
In fine, nu vreau sa ma pronunt gresit. Poate au intentia asta, poate nu. Nu vreau sa judec in lipsa de cunostinte.

http://www.free-play.ro este forumul.
#6
Faci asa,iti cumperi host de la alta firma mai buna.
It always seems impossible until its done.
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)