Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Nevoie de ajutor !!
#1
Salut all!

Astazi m-am apucat de MYBB si nu stiu cum sa fac adica nu stiu cum sa umblu prin site? Trebuie pornit de undeva? Sau cum? Si nu stiu cum sa fac cu FileZila sa le uploadez... Sunt incepator( si nu stiu cum(

Va rog ajutor.
HuhHuh
#2
Salut alex2356!!!
Mai intai iti sugerez sa nu mai folosesti semenele de yahoo messneger atunci cand postezi ceva pe forum. In al doilea rand as vrea sa te uiti Aici pentru a intelege cum se procedeaza. Daca totusi nu ai inteles cum se instaleaza aceasta platforma, vino cu un nou post si te vom ajuta noi cu placere.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#3
Tutorialul video este cel mai bun. Nu ai cPanel la dispoziţie sau de ce încerci să instalezi prin FTP? Prin File manager-ul cPanel-ului urci o arhivă zip şi apoi o extragi acolo. Prin FTP dacă urci multe fişiere durează mult mai mult. Îţi recomand să te uiţi pe acel tutorial video şi dacă nu înţelegi sau nu îţi iese ceva atunci să postezi aici.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#4
Nu are domeniu..nu ştiu unde vrea el să pună MyBB. Din câte am vorbit cu el, nu are domeniu Smile


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)