Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat O Intrebare destul de importanta
#1
Cum pot sa fac cum e la voi pe forum, ca la vizionarea subiectelor sa se vada in stanga profilul cu avatarul etc...., cum e la mai toate platformele?
Multumesc,
Catalin C.
#2
Mergi in admin CP >>Configuration >> Show Thread Options, acolo ai o optiune Post Layout, selectezi de acolo Display posts using the classic layout, salvezi si aia e.
#3
Si inca ceva am luat acel Usergroup Legend de Mihu, dar vreau sa nu imi apara si guest,user activating si banned... la grupuri nu merge sa le sterg o posibilitate sa nu se vada?
#4
Nu prea am inteles ce ai zis ,dar uite intra in Configurantion>Usergroup Legend>Show on this order : si aicia iti pui gradele cum vrei,sper sa nu gresesc.
#5
Cum sa vrei sa stergi grupul Guest sau banned ? Smile) Daca incerci sa te gandesti logic este vorba de un grup care detine un set de permisiuni prin care tu coordonezi accesul userilor la forumul tau .
Daca stergi grupul "banned" cum mai dai ban la un user ? sau ii stergi contul si isi face altu si te streseaza pana o sa il rogi frumos sa te alse in pace Smile)

E ca si cum ai arunca pachetul de tigari in WC , ai trage apa si dupa ai vrea sa iti aprinzi o tigare . . . Wink)


ONTOPIC
Plugin-ul creat de Mihu nu poate fi editat din php ca sa nu mai apara Guest sau banned pentru ca este setat sa afiseze grupurile existente in platforma ta ceea ce este normal .
#6
Am reusit...( nu m-am exprimat eu bine acolo ca sa sterg, defapt era sa ascund grupul).
+Ca pluginul lu Mihu poate fi editat, cum a zis innze


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)