Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat O problema la chat
#1
Salut de curand mi-am deschis cu un prieten o comunitate merge totul perfect,pana cand am bagat chatul "ChangUonDyU " am instalat tot am activat pluginu a zis ca succes dar nu il vede pe forum deloc,folosesc tema facuta de duru!,care stie care ii problema.?
#2
link catre forum?
#3
innze , te rog ca altadata sa nu mai setezi postul tau ca propritate mare pentru ca chatul nu iti merge.

Articolul III.5: În cadrul secțiunii "Platforma MyBB" trebuie să fiți atenți în momentul în care doriți să postați ceva. În primul rând dacă trebuie să setați o prioritate pentru postul dvs. vă rugăm să alegeți acea prioritate care se potrivește cel mai bine cu problema dvs. Dacă setați o prioritate mare pentru un lucru minor atunci puteți fi pedepsiți utilizând acest articol. De asemenea dacă titlul subiectului dvs. nu concordă cu ideea mesajului sau a problemei atunci și în acest caz puteți fi trași la răspundere cu acest articol.
Pedeapsă :

la prima încălcare - 10% warning - temporar (şters după 60 de zile)
la a doua încălcare - 20% warning - temporar (șters după 6 luni)
la mai mult de 3 încălcări - 30% warning - temporar (șters după 1 an)
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#4
Mda am gresit si eu ,mersi pentru atentie forum este http://www.areagames.ro
#5
ok.
in primul rand:
te sfatuiesc sa folosesti chatul MyShoutbox, pentru ca este updatat mai des si ultima versiune este compatibila cu versiunea 1.6.5 de mybb.

in al doilea rand:
te sfatuiesc sa faci ceva cu acea sectiune de download de pe site-ul tau. mai exact sa dispara cumva. momentan nu este nimic postat in ea, dar te asigur ca de indata ce va vor incepe sa apara posturile te asigur ca iti voi inchide toate topicurile. iao ca pe un sfat nu ca pe o amenintare.
#6
Myshouutbox nu imi place pentru ca nu ai comenzi in el+ ca nu pot schimba tu scrisul si culoarea.daca ma poti ajuta cu "chatu ChangUonDyU"
#7
ok, lasa-mi un link de download ca nu il gasesc pe nicaieri.
#8
http://www.mediafire.com/?b6qlw7wrw2tb956 poftim.
#9
ok
mergi in Admin CP >> Configuration >> ChangUonDyU - Extra File Chatbox si modifica Chatbox URL cu url-ul forumului tau.
ca sa il vezi pe forum trebuie sa mergi in Admin CP >> Templates & Styles >> Templates >> Tema Ta >> Index Templates >> index
cauta urmatorul cod

Code:
{$header}

si adauga dupa el urmatorul cod

Code:
{$changfcb}


salveaza si acum ar trebui sa apara.

#10
Am rezolvat problema a fost ca din cazua ca am copiat "{$changfcb}" cum este si in toturial pe site official:-j nu trebuia copiat nimic+ ca trebuia sa stergi niste numere din Configurare.mersi oricum:*


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)